NeoFM-en este zene "válogatásba" szoktam hallani. A refrén valami: NO NO NO de nem biztos. Rock zene biztos. Nagy sláger. Melyik szám lehet ez?
Figyelt kérdés
Egyszer hallottam az egész számot de már nem nagyon emlékszem rá. Neofm en szokták adni hirek után mikor kb 4-5 számból vágnak össze egy reklámot.Előre is köszi2011. jún. 21. 23:30
11/12 anonim válasza:
Hát megkéstem pár évvel picit, de szerintem a szám amire te gondolsz nem "no, no, no" hanem "more, more, more" Ebben az esetben amit keresel az ez lesz: Billy Idol: Rebel yell
Én is úgy értettem elsőnek, hogy no, no, no innen sejtem, hogy te is ezt kerested.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, de ez pont jókor jött! :D Ez volt tuti, azóta nem hallottam de nagyon bejön. Könyvjelzőzve van! Egyébként honnan tudtad ezt? 8 éves kérdés..:D
2019. márc. 31. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!