NeoFM-en este zene "válogatásba" szoktam hallani. A refrén valami: NO NO NO de nem biztos. Rock zene biztos. Nagy sláger. Melyik szám lehet ez?
Figyelt kérdés
Egyszer hallottam az egész számot de már nem nagyon emlékszem rá. Neofm en szokták adni hirek után mikor kb 4-5 számból vágnak össze egy reklámot.Előre is köszi2011. jún. 21. 23:30
1/12 anonim válasza:
Amy Winehouse: Rehab.
Erre gondolsz? :/
2/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Lehet nem az a refrén hanem: wrong wrong wrong nem hallom tisztán:S Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy férfi hang de azért köszi.:)
2011. jún. 22. 01:47
3/12 anonim válasza:
Nem az a címe,hogy Road trip.
Don't you go back no more no more no more no more, It's a road trip...azt hiszem..
4/12 anonim válasza:
Ray Charles - Hit The Road Jack.
Erre gondoltál, előző?
5/12 anonim válasza:
1:43 nál énekli hogy no no no no
http://www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28
és kb 0:50-kor kezdődik igazán a zene.. remélem ez az
30 seconds to mars-closer to the edge
6/12 A kérdező kommentje:
Egyik sem az sajnos:(. Azért köszönöm.
2011. jún. 22. 14:08
7/12 anonim válasza:
30 Seconds to mars- closer to the edge
tuti ez az :) énekli hogy nononono :D és rock zene és a neon tuti adják :)
8/12 A kérdező kommentje:
Nem ez az.:S nem értem mit a számba amit keresek lehet ró ró ró lehet nirvana de nemtudom...
2011. júl. 15. 01:54
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Nem nem:D én rock zenére gondoltam. Azért kösz.
2011. aug. 16. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!