Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bakelitlemez lejátszóra...

Bakelitlemez lejátszóra gombostű hegye?

Figyelt kérdés
Van egy bakelit lejátszóm, amiből hiányzik a tű. Gombostűvel meg lehet-e oldani a tűt, vagy az szétb*szná a lemezeket?
2011. jún. 14. 19:18
1 2
 11/15 anonim válasza:
Faja, az ABBA is király, szard le a többiek véleményét.
2011. jún. 15. 11:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia! Szerintem ha olvasod, tudsz segíteni.

Megnéztem, Csehszlovák Tesla GZ-041 tipúsú lejátszónk van, de semelyik oldalon nem találok hozzá tűt. Tudnál segíteni?

Várom válaszod.

2011. jún. 15. 20:56
 13/15 anonim válasza:
Szia! Így hogy még nem kerestem rá, annyit tudok mondani, hogy érdeklődni kellene szakembernél, mert elképzelhető, hogy más olvasó tű is jó bele, esetleg már van univerzális is. Nem tudom, de megnézem majd.
2011. jún. 16. 06:48
 14/15 anonim válasza:
Haverommal vettünk új fejet 10ezerért, nagyon jó. Tűt már nem hiszem, hogy találsz hozzá.
2012. máj. 20. 20:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindegy, azóta padláson találtam egy Panasonic SL-H 401-es autómata lejátszót, és működik! Szóval örülöK! :)
2012. aug. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!