Bakelitlemez lejátszóra gombostű hegye?
Nem fogom! ;)
Csak felröppent bennem az ötlet!
Egyenlőre egy Dolly Roll, és egy karácsonyi nagylemez. A többi a régi házunk pincéjében várja egy satuval együtt, hogy hazahozzuk. Állítólag 40 darab van, csak attól félek, hogy az idők során ellopták, vagy szétrohadtak. :(
Talán jövőhéten megyünk be Pestre, és hazahozzuk őket.
(Annál több rádiókazettám van felcimkézetlen, most pár szám nevét próbálom megfejteni.)
Első Emeletet nap mint nap hallgatok Youtube-on. :D
Nagy kedvenc!!
Nagyon köszönöm, igazán rendes vagy!!! :D :D
Kicsit OFF-olok, ha nem baj:
Amúgy már 7 évesen bírtam minden retrót!
Retro Lada, Retro zene, Retro Mobil (van a gyűjteményemben egy Ericcson GA628 töltővel, és még működik!!!) Két Akai videolejátszó, mamám kb. 60! db-os kazettagyűjteményével, de még a rádióm is ITT Nokia Camping Cass 717! És még nem beszéltem a két Videoton Super Infracolor tévénkről (amiből már csak 1 működik :(). Könyveim háromnegyede elmúlt 25 éves, De van ami már 50 is!A padláson találtam egy 30 éves Videoton tv-t (pontos típust nem tudok) Meg egy Videoton Star De Luxe-ot.
Annyi retro van ebbe a házba, soha nem válnék meg semmitől se!
Am még annyit, hogy még 3 éve kb. hallgattam a bakelitlejátszót, és már nem tudom miért, de kiugrott a tű, és soha többé nem találtuk.
És most vagyok 13, és a haverjaim nem bírják amikor mondom nekik, hogy ABBA a csengőhangom, egyből rávágják hogy mért bírod ezeket az ócska régi sz*rokat?!
Sajnos ma már mindenki ilyen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!