Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kiscsillag,30Y, Irie Maffia,...

Kiscsillag,30Y, Irie Maffia, Péterfy Bori stb. mi a véleményed róluk? Ezek milyen műfaj egyáltalán?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 23:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Huhh, hát azért vannak itt érvek... xD

Hát, az igaz, hogy ezek annyira alterok, hogy teljesen populárisok és ez csak egy címke inkább...

Azt a költészet dolgot meg... na hagyjuk már. Nem csak alter meg pop van... xD Tessék, Metallica számoknak is teljesen van mondanivalójuk. Igazából még nemélyik pop-számnak is (bár tény, hogy nem soknak).

Próbáltam eléggé elmélyülni benne, mivel naponta 40-szer hallhattam eredetiben és kétszer ennyiszer lakótársam előadásában... és egyre kevésbé volt értelme a szövegnek szerintem. :D Persze mindenki máshogy értelmezi, de azért ez nem műveltség-műveletlenség kérdése. Én jobb szeretem, ha teljes és tagolt mondatokban van egy szöveg és nem a kínrímekre törekszenek elsősorban néha. :D Ennyi. :D Akkor én máris egy poprajongó műveletlen bunkó vagyok? Nem hiszem, főleg hogy nem is hallgatok popzenét. xD

2011. jún. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!