Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Lenne egy kérdésem...

Gitárosok! Lenne egy kérdésem pengetéssel kapcsolatosan?!

Figyelt kérdés

Egy húron szépen el tudok játszani mindent, viszont egy valamit nem értek. A gitár tökéletesen be van hangolva (Guitar Pro + az ötödik bund lefogós trükkel néztem), és valahogy nem úgy szól ahogy kéne.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=NAqMFjziMZ8

Itt van pl ez. Vagy akármelyikről lehetne beszélni. Lefogom szépen, de valahogy mégsem ezt a hangot kapom, ennél egy sokkal mélyebbet.

A kérdés pedig lényegében az lenne, hogy akkor ezt hogyan is pengetni. :)

2011. máj. 31. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lefogsz egy sima C-dúr vagy E-moll akkordot, nem szól hamisan? Mert ha igen, akkor a gitár nyakával lehet gond.
2011. máj. 31. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Az szinte szent hogy én baszok el rajta valamit valószínűleg a pengetésnél, pár órányit szórakozhattam vele max, mikor megvettük még egyik ismerősömmel tökéletesen el tudott rajta játszani mindent.
2011. máj. 31. 19:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha kell rakok fel képet és videót hogy mint hogyan csinálok, mert szerintem én csinálok valamit rosszul. :)
2011. máj. 31. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha megkéred azt az ismerősödet, hogy segítsen.
2011. máj. 31. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!