Milyen zeneszerkesztő programmal csinálják mostanában a profi előadók house minimal progressive stílusban a zenéket?
Na, még egy utolsó szempont FL vs Ableton téren:
Azért tűnhet úgy, hogy az Fl Studioval készült zenék sokszor rosszabb minőségűek, mert ha nem hangmintákkal, hanem szintetizátorokkal dolgozol, azoknak valamiért nagyon steril hangzást kölcsönöz...
Az Ableton ezzel szemben valamilyen oknál fogva (gondolom az élő játék megkönnyítése miatt) alapból kompresszálja a sávokat. Viszont hacsak nem harsh noise-t akarsz játszani (amit én épp ezért MSP-vel szoktam), akkor ez szerintem nem hátrány.
ez asszem egy jó kis sample pack. tr 909 dobokkal
az oldalon még találsz egy csomó mintát, bár inkább tribal-hoz. ez a pack talán ami neked a legjobban kell.
még tr 808 as dobok kellenének neked e mellé és akkor megvan az alap dobcsomag ami mindenkinek kötelező:P (house-ban alap)
köszi :D
Hát ez tényleg a legalapabb csomag.
Még egy kis trance-re lenne szükségem.
én Fl studio-t használok 2 éve dolgozk vele, és nagyon jo.
szerintem kisérletezés téren is határtalan, szinte bármit elejht..bármilyen stilust, csak ha majd profibb leszel, akkor majd tölts le plugineket.. perzse ha majd megtanulod őket kezelni, ez is benne van a megtanulsában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!