Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zeneszerkesztő programm...

Milyen zeneszerkesztő programmal csinálják mostanában a profi előadók house minimal progressive stílusban a zenéket?

Figyelt kérdés
Olyan profi zeneszerkesztő programot keresek, amivel a híres DJ-k és előadók csinálják a zenéket. Afrojack,muzzaik stb. Nem a mixelés érdekelni, hanem maga a zeneszerkesztés. Hallottam egy pár zene szerkesztő programról is pl.: Ableton FL studio, csak nem tudom hogy ezek alkalmasak lennének e rá. Minimal house, progressive stílusban szeretnék alkotni, tulajdonképpen amiket a mai discokba mennek. Aki járatos a támában az írjon!
2011. máj. 29. 15:55
1 2
 11/16 Thurston ***** válasza:

Na, még egy utolsó szempont FL vs Ableton téren:

Azért tűnhet úgy, hogy az Fl Studioval készült zenék sokszor rosszabb minőségűek, mert ha nem hangmintákkal, hanem szintetizátorokkal dolgozol, azoknak valamiért nagyon steril hangzást kölcsönöz...

Az Ableton ezzel szemben valamilyen oknál fogva (gondolom az élő játék megkönnyítése miatt) alapból kompresszálja a sávokat. Viszont hacsak nem harsh noise-t akarsz játszani (amit én épp ezért MSP-vel szoktam), akkor ez szerintem nem hátrány.

2011. máj. 29. 17:29
 12/16 A kérdező kommentje:
na letöltöttem az abletont. Már csak kéne egy jó minimal, house stílusú sample pack hozzá. Vki nem tud ilyen csomagot?
2011. máj. 29. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:

ez asszem egy jó kis sample pack. tr 909 dobokkal

[link]

az oldalon még találsz egy csomó mintát, bár inkább tribal-hoz. ez a pack talán ami neked a legjobban kell.

még tr 808 as dobok kellenének neked e mellé és akkor megvan az alap dobcsomag ami mindenkinek kötelező:P (house-ban alap)

2011. máj. 29. 23:42
 14/16 A kérdező kommentje:

köszi :D

Hát ez tényleg a legalapabb csomag.

Még egy kis trance-re lenne szükségem.

2011. máj. 30. 00:48
 15/16 anonim ***** válasza:
alapokból kell építkezni. legtöbb szám 909 vagy 808 mintákat használ. Legalábbis a kick-et.
2011. máj. 30. 02:18
 16/16 anonim válasza:

én Fl studio-t használok 2 éve dolgozk vele, és nagyon jo.

szerintem kisérletezés téren is határtalan, szinte bármit elejht..bármilyen stilust, csak ha majd profibb leszel, akkor majd tölts le plugineket.. perzse ha majd megtanulod őket kezelni, ez is benne van a megtanulsában :)

2013. máj. 1. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!