Irnatok olyan szerelmes dalokat amiben egy lany es egy fiu enekel duettet?
Figyelt kérdés
Mindegy hogy milyen nyelven van..nem fontos szerelmes dalnak lennie ha egy fiu meg egy lany enekel duettet benne akor okezs.
Mint pl:
Nelly ft kelly Dilemma
Alicia keys ft usher My boo
Meg ilyenek :)
2011. máj. 20. 09:01
1/8 anonim válasza:
Rihanna ft. Ne-Yo - Hate That I Love You
2/8 A kérdező kommentje:
Yah ezt ismerem :)):):
2011. máj. 20. 23:08
3/8 anonim válasza:
Például a Sevenc seconds, az nagyon jó, vagy a Broken Strings James Morrison-tól és Nelly Furtado-tól.
4/8 anonim válasza:
Ja, meg Bery-től és Váczi Eszter-től az Egyedül, bár ez már régebbi szám, vagy ott van Szekeres Adrienn-től és Dobrády Ákos duettje, a Híd a folyót. De Dobrády-tól és Emíliától a Szerelemre hangolva is szerintem szép szerelmes duett. Meg mégegy magyar: Zséda és Létrai Valahol.
5/8 anonim válasza:
Bocs, Látray. Nehogy valami rajongó még megszóljön- nem igazán rajonganak érte ahogy én tudom.
6/8 A kérdező kommentje:
Yah tudom ezeket mind ismerem...
2011. jún. 2. 13:07
7/8 anonim válasza:
Diana Ross-tól és Lionel Richie-től: Endless love
8/8 A kérdező kommentje:
jah jah azt is ismerem.
Bar en Mariah Carey-tol meg egy fekete csavotol nem tudom mia neve
2011. jún. 25. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!