Az álmok tényleg valóra válnak? Úgy érzem, már nem csak hiszem, hanem tudom is.
Furcsa dolgokon mentem mostanában keresztül. Amióta beszélek, énekes akarok lenni, de nem ez a megtervezett, tökéletes baba, akiknek nincs se hangjuk, se hallásuk. Szeretném megmutatni a fiataloknak, hogy a zenének van értéke és mondani valója. Az elmúlt hónapokban nagy változáson mentem keresztül (belül). Már nem csak hiszek az álmomban, de szinte tudom, érzem, hogy sikerül elérnem. Én írom a dalaimat, amik tele vannak mondanivalóval, érzelemmel stb. Eddig akinek megmutatta, mindnek nagyon tetszett és azt mondták, csak így tovább. Szeretnék kampányokban részt venni, felnyitni a fiatalok szemét, a drogokkal kapcsolatban, rávilágítani a zene igazi értelmére. (ami nem minden esetben a szerelem utáni sopángodás...) - akik ennyire nem értik a zenét, azokkal meghallgattatnám Zorán - Volt egy bál c. számát, ami tényleg tele van érzelmekkel, és gyönyörű a szövege. Szóval nekem komolyabbak a példaképeim, mint a mai popsztárok. :)
Szerintetek lehet esélyem? Lehet, hogy jelentkezem majd egy tehetségkutatóba, csak előtte (tudom, nem ez a legfontosabb, de mivel mindig ezzel szekáltak, ez bént a legjobban) ledolgozni a feleslegemet, mivel van néhány (na jó, több) plusz kilóm, de nem olyan vészes.
Szóval vélemények? 18/L
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:07
Ha végigolvastad volna amit írtam, azok csak PÉLDÁK voltak mik fontosabbak(!) egy (sikeres) zenei karrierhez, mint hogy "ez az álmom!". Egyébként személyszerint rettentő cinikus vagyok és azt tartom, hogy ma Mo-n az érvényesüléshez vezető igazi út:
1) Légy gazdag.
2) Legyenek kapcsolataid
3) Legyél gerinctelen csaló
vagy ezek tetszés szerinti kombinációja.
DE ilyet nem írok 18 éves idealistának... azaz mostmár igen. Köszönheti szépen. :P
Kedves előző! :) Kihagytál valamit:
4.) használd a szádat.. :P Már, ha érted mire írom...
De én is teljesen egyet értek veled, sajnos tényleg ezek kellenek ahhoz, hogy valakit befusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!