Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az álmok tényleg valóra...

Az álmok tényleg valóra válnak? Úgy érzem, már nem csak hiszem, hanem tudom is.

Figyelt kérdés

Furcsa dolgokon mentem mostanában keresztül. Amióta beszélek, énekes akarok lenni, de nem ez a megtervezett, tökéletes baba, akiknek nincs se hangjuk, se hallásuk. Szeretném megmutatni a fiataloknak, hogy a zenének van értéke és mondani valója. Az elmúlt hónapokban nagy változáson mentem keresztül (belül). Már nem csak hiszek az álmomban, de szinte tudom, érzem, hogy sikerül elérnem. Én írom a dalaimat, amik tele vannak mondanivalóval, érzelemmel stb. Eddig akinek megmutatta, mindnek nagyon tetszett és azt mondták, csak így tovább. Szeretnék kampányokban részt venni, felnyitni a fiatalok szemét, a drogokkal kapcsolatban, rávilágítani a zene igazi értelmére. (ami nem minden esetben a szerelem utáni sopángodás...) - akik ennyire nem értik a zenét, azokkal meghallgattatnám Zorán - Volt egy bál c. számát, ami tényleg tele van érzelmekkel, és gyönyörű a szövege. Szóval nekem komolyabbak a példaképeim, mint a mai popsztárok. :)

Szerintetek lehet esélyem? Lehet, hogy jelentkezem majd egy tehetségkutatóba, csak előtte (tudom, nem ez a legfontosabb, de mivel mindig ezzel szekáltak, ez bént a legjobban) ledolgozni a feleslegemet, mivel van néhány (na jó, több) plusz kilóm, de nem olyan vészes.

Szóval vélemények? 18/L

2011. máj. 17. 12:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:07

Ha végigolvastad volna amit írtam, azok csak PÉLDÁK voltak mik fontosabbak(!) egy (sikeres) zenei karrierhez, mint hogy "ez az álmom!". Egyébként személyszerint rettentő cinikus vagyok és azt tartom, hogy ma Mo-n az érvényesüléshez vezető igazi út:

1) Légy gazdag.

2) Legyenek kapcsolataid

3) Legyél gerinctelen csaló

vagy ezek tetszés szerinti kombinációja.

DE ilyet nem írok 18 éves idealistának... azaz mostmár igen. Köszönheti szépen. :P

2011. máj. 17. 13:34
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves előző! :) Kihagytál valamit:

4.) használd a szádat.. :P Már, ha érted mire írom...

De én is teljesen egyet értek veled, sajnos tényleg ezek kellenek ahhoz, hogy valakit befusson.

2011. máj. 17. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!