Az álmok tényleg valóra válnak? Úgy érzem, már nem csak hiszem, hanem tudom is.
Furcsa dolgokon mentem mostanában keresztül. Amióta beszélek, énekes akarok lenni, de nem ez a megtervezett, tökéletes baba, akiknek nincs se hangjuk, se hallásuk. Szeretném megmutatni a fiataloknak, hogy a zenének van értéke és mondani valója. Az elmúlt hónapokban nagy változáson mentem keresztül (belül). Már nem csak hiszek az álmomban, de szinte tudom, érzem, hogy sikerül elérnem. Én írom a dalaimat, amik tele vannak mondanivalóval, érzelemmel stb. Eddig akinek megmutatta, mindnek nagyon tetszett és azt mondták, csak így tovább. Szeretnék kampányokban részt venni, felnyitni a fiatalok szemét, a drogokkal kapcsolatban, rávilágítani a zene igazi értelmére. (ami nem minden esetben a szerelem utáni sopángodás...) - akik ennyire nem értik a zenét, azokkal meghallgattatnám Zorán - Volt egy bál c. számát, ami tényleg tele van érzelmekkel, és gyönyörű a szövege. Szóval nekem komolyabbak a példaképeim, mint a mai popsztárok. :)
Szerintetek lehet esélyem? Lehet, hogy jelentkezem majd egy tehetségkutatóba, csak előtte (tudom, nem ez a legfontosabb, de mivel mindig ezzel szekáltak, ez bént a legjobban) ledolgozni a feleslegemet, mivel van néhány (na jó, több) plusz kilóm, de nem olyan vészes.
Szóval vélemények? 18/L
"Szeretnék kampányokban részt venni, felnyitni a fiatalok szemét, a drogokkal kapcsolatban"
Ha még egy ilyen számot meghallok sikítok! Mindig azok papolnak a drogokról akiknek fogalmuk sincs róla vagy k*rvára félnek tőle...a legtöbb híres vagy elismert zenész, zeneszerző egyéb művészek mind valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt alkották a legnagyobb műveiket...most nem reklámozni akarom, csak unalmas ez ne drogozz mert belehalsz meg ciki...tény, hogy káros, de mindenki azt csinál az életével amit akar.
Egyébként meg persze, mindenképpen próbáld meg, menj el tehetségkutatóba, lépj fel ahol csak tudsz, írj jó számokat és sok sikert!
Van jó énekhangod? Zenei hallásod? (Mert ezek nagyrészt adottságok) Van zenei képesítésed? Tanultál énekelni? Van ismerettséged a zeneiparban? Lenne szponzorod? stb.
Ez mind sokkal fontosabb kérdés mint, hogy ez az álmod. Ha az elsőkre (tehetség esetleg képzettség) igen a válaszod lehet próbálkozni tehetségkutatókkal. DE nagyon óvatos lennék azzal mennyit adok arra, hogy kik mit mondanak a számaidról...
Egy példa: az általam eddig olvasott legszörnyűbb irományt (Űrgammák rajongói "színdarab") az elkövetőjének rajtam kívül mindenki dícsérte, és én is visszafogtam magam. (Barátnak nem mondod meg, hogy "Te ez olyan rossz, hogy úgy éreztem az agyam a fülemen keresztül fog kifolyni a fizikai fájdalomtól.").
Vélemény? Idealista vagy. Ami nem rossz dolog, de a lényeges dolgokról nem igazán írtál.
ok. Legegyszerűbb, ha feltöltöd valahova a számaidat pl. Youtube és ott akik megnézik ha jókat mondanak akkor elhiheted, hogy tehetséges vagy mert lehet, hogy a barátaid csak nem akarnak megbántani.
Meg beléphetnél egy zenekarba mondjuk...
az x faktort pl. nem javasom, ott úgysem a saját számaidat énekelnéd...oda "profi" énekesek kellenek
kedves második! Elnézést, akkor most írok ezekről a dolgokról! :)
Fiatal koromban zongoráztam, de abbahagytam (de a kottaolvasás megmaradt) illetve gitározni tanulok.
Énekhang: jó hangom van, és nem dicsekvésből mondom, többször léptem már fel szolóénekkel az iskolában illetve más rendezvényeken, ahol pozitívan fogadtak.
Hallásom és ritmusérzékem is jó van, a volt zongoratanárom, mikor kiléptem (mert elköltüztünk és az új helyen nem íratkoztam vissza zongorára) elmondta, hogy nagyon tehetséges vagyok, illetve ilyen diákkal még nem volt dolga. Sosem gyakoroltam zongoraóráa (nagyon lusta voltam, szerencsére kinőttem), de órán mégis sikeresen lejátszottam a darabokat, ilyenkor mindig rágta a tanár a fülemet, hogy ezt meg hogy csináltam... Szóval úgy érzem van tehetségem. :)
Tudom, ezek a dolgok relatívak. Hogy kinek mi tetszik, melyik lesz a kedvenc előadója. De úgy gondolom, akiket megkérdeztem a dalaimmal kapcsolatban (köztük egy zenész) őszintén válaszoltak. Előtte direkt megkértem őket, hogy legyenek a lehető legőszintébbek, mert nem akarom hamis álmokba ringatni magam. A hibáimat elmondták - a zenész többek között azt, hogy egyelőre az énekhangom csengőnn/zengőbb, mint a gitártudásom (még tanulom. :)), de lát bennem fantáziát. - egyedül azt sajnálom, hogy ennek az ismerősnek semmi kapcsolata nincs...
Énektanárhoz sosem jártam, de szeretném elkezdeni, egyelőre itthon képzem a hangom. persze érződik, hogy még nem dolgozott rá profi, de csak egy kis helyes levegővételre, magasabb hangok kitartására van szükség (itthon musical-ekkel gyokorolok, és a legtöbb kijön és szépen szól, de van ami nem jön össze.. :S)
SZóval úgy az egészet nézve formázható vagyok, egy elég színes egyéniség. - azt hiszem mindent leírtam! :D
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:54
Egy csomó baromi tehetséges énekes van aki a büdös életben nem tanult énekelni max az énekkarban volt benne suliban. Persze nem árt, de azért nem biztos, hogy fontos. Ott van Pl. Rúzsa Magdi, nem sokan énekelnek nála jobban Magyarországon.
Ez olyan mint amikor valaki gitározni tanul és mindenki cseszegeti, hogy menjen el tanárhoz...a legtöbb rockzenekar csóró fiatal srácokból állt akik soha nem jártak zeneiskolába és mégis világhírűek lettek.
hozzátenném, hogy a zongoratanárom nem éppen az a fajta, aki mindenkit az egekbe dícsér, szóval direkt szálltam a boldogságtól, mikor azokkal a szavakkal búcsúzott tőlem. :)
Most látom, hogy vannak helyesírási hibák, szóval azokét is elnézést!
Saját szerzeményt nem szeretnék kitenni, mivel sok munkáb van bennük, és nem szeretném, ha valaki csak úgy lenyúlná...
Úgy érzem, már nem csak hiszem, hanem tudom is.
ha tudod minek kérdezed ?
írod , hogy jó hangod van meg minden jó , mindenki pozitívan válaszol ...
vagy esetleg felkérést vársz valakitől ...
értelmetlen a kérdés LOL
Kedves utolsó: nem... hülye lennék felkérést várni! -.-" nem vagyok gyerek... Oda azt írtam, amit belül érzek? Nem éreztél már olyat, hogy tudod, mi a hivatásod? LOL... Nem várok csak pozitív válaszokat, bár itt nincs is annyira nagyon pozotív és negatív válasz... min1...
Amúgy meg annyira sügér sem vagyok, hogy menedzsereket keressek a gyakorikérdések.hu-n.. xD az mekkora lenn már! :)
Csak kíváncsi vagyok, másoknak mi erről a véleménye.
Ez mellett szeretnék egy igazi szakmát is, talán matekot szeretnék továbbtanulni. :)
Egyedül az bánt ebben az egészben, mint ahogy előbb is írtam, már költöztünk, és mindig költözünk... Apu munkája miatt változatnunk kell a lakhelyünket, és attól félek, hogy külföldre költözünk. Mivel legutóbb valami olasz munkát emlegetett... a legutóbb, mikor felköltöztünk Pestre, pesti munkát emlegetett. Szóval tartok ettől az egésztől... Mert, ha elköltözünk, tudom, hogy külföldön sosem fogok úgy érvényesülni, mint itthon. oké, persze van rá ellenpélde (pl. Zorán és Dusán), de nem ilyen Pákó szintű valami akarok lenni. :(
Tehát vanak nagy álmaim, amikben hiszek, de ez mellett képes vagyok kétlábon járni a földön és logikusan gondolkodni, elvégezni egy egyetemet, lediplomálni és később munkába állni, családot alapítani, de nem ingázhatok folyamatosan városok, netán országok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!