Ma is hallgatnak Beatles-t? A beatles tényleg örök?
Figyelt kérdés
én 21 vagyok, nem rég "fedeztem fel", és nagyon tetszik. úgyhogy nekem még tök "új" :D hallgatjátok még a The Beatles-t?2011. máj. 17. 00:00
11/13 anonim válasza:
Most újra divatba jön. (És ha Paul meghal , mert előbb utóbb sajos meg fog, még népszerűbbek lesznek)
12/13 anonim válasza:
I G E N!!!! :D:D:)
Én állandóan hallgatom, olvasom stb de nem divatból, én ezen nőttem fel, "örököltem":) Nem beszélve arról hogy John nagyon nagy arc volt:):(
13/13 anonim válasza:
jóhogy! persze én nem divatból, mert már kiskorom óta, ez jött a családdal :) de a korombeliek nem nagyon hallgatják. kíváncsi vagyok, ha most úgymond újra bejön divatba, akkor fogják-e. milyen érdekes...
mindegy csak annyit, hogy isteniek voltak egytől egyig! zsenik!!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!