Ahhoz képest, h mekkora egy kalap sz*r, még elég jó eredmény is.
2011. máj. 15. 18:48
2/21 anonim válasza:
Ez bizonyítja hogy a nemzetközi kapcsolataink a béka segge alatt vannak.
Amúgy nekem nem tetszett egyik sem, mind amatőr - már bocs. :S
2011. máj. 15. 18:48
3/21 anonim válasza:
Nézd már meg a videók alatti kommenteket és mindenre rájössz. :D
2011. máj. 15. 18:53
4/21 A kérdező kommentje:
olvastam!csak kíváncsi lennék más véleményére is!:)
2011. máj. 15. 18:57
5/21 anonim válasza:
Mindenesetre volt olyan jó mint az Azerbajdzsáni, sajnos még mindig egymásra szavazgatnak a szétesett országok, mi meg két szék között a földön csücsülünk.
2011. máj. 15. 19:01
6/21 anonim válasza:
Ez szerintem nem a dalok versenye, hanem inkább az országoké...
Azon nagyon felháborodtam, hogy a kib*szott lengyelektől egy k*rva pontot sem kaptunk...
Innentől kezdve már bárki indulat a magyarok közül, esélyünk nincs a nyerésre, ha ez a szám 22....-.-
2011. máj. 15. 19:02
7/21 anonim válasza:
Ez a szavazás nem a zenének szólt,hanem annak,hogy mennyire utálják a Magyarokat Europában.Köszönhetően annak a bunkó politikánknak és annak,hogy valóban a béka segge alatt vagyunk,mint nemzet,azon belül,pedig,mint ember.
2011. máj. 15. 20:23
8/21 anonim válasza:
iszonyatósan szánalmasnak tartom h a dalok versenyén (végülis azért eurovíziós DALFESZTIVÁL), nem a dalok döntenek hanem az ellentétek és a politika... iszonyúan felháborodtam, Kati volt a legjobb még közülük, néhánynál már komolyan befogtam a fülem.. -.-"" és külföldön is nagyon elismerően nyilatkoztak Katiról szóval köszönjük meg mindenkinek aki (nem) rá szavazott :))
22? majdnem utolsó.. pedig ő volt ha nem is a legjobb, de az egyik legjobb, a nézőtéren is mindenki állva lengette a zászlóját akkora show-t csinált.. simán megérdemelte volna hogy az első 10be bekerüljön.. azon rohadtul csodálkoztam h az a lipstickes 2 srác megelőzte..
jövőre elindítunk egy 6 tagú cigányzenekart (győzike és pákó a háttértáncos), nah akkor már nyerni fogunk. ;)
2011. máj. 15. 20:27
9/21 anonim válasza:
Tessék jó zenészt indítani, és akkor esetleg lehet szidni azokat, akik nem rá szavaztak. Addig csak ártott volna a hazai zenei életnek, ha egy tehetségtelen nyer.
2011. máj. 15. 20:34
10/21 anonim válasza:
Igen és az a szomorú,hogy erről nem beszélünk,beszélnek a tévébe.Ez is a sunyogó Magyarra jellemző,hiszen csak a hülye nem látta,hogy nem a dalokra szavaztak.Ami tanulságos volt számomra,hogy akár fejletlen,akár fejlett országok mennyire összetartottak.Le kéne vetnünk végre a büszkeségünket elő kéne venni az emberségünket és talán születne még olyan Magyar,aki ennek az előnyét kiélvezhetné.Én Magyar vagyok,de szánalmas,ahogy viselkedünk emberileg,meg is van és lessz az eredménye.Gratula!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!