Hol/honnan lehet megtanulni kecskedudán játszani? Hogy lehet egyáltalán hozzájutni ilyen hangszerhez?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne. Elég lenne egy faragott kecskefejes, nem kell ennyire "extrém", mint ebben a videóban, ahol konkrétan magán a kecskén játszanak :)
2011. máj. 15. 12:30
1/2 anonim válasza:
Ennek én is most akarok utána nézni, előbb tanulj meg furulyán játszani, utána könnyebb lesz a dudára áttérni. Szerintem csak csináltatni tudsz dudát, alaphangon 50 rugó körül gondolkodj egy duda esetében sztem. Egy mester duda 200 körül kezdődik és megy a csillagos égbe. Egyik zenekaros ismerősömnek van egy kecskedudája, 450 volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Amióta kiírtam ezt a kérdést, már sikerült találnom egy tanárt, nem sokára járni is fogok hozzá. Ő 100 ezer forintért javasolt dudát dudakészítőtől, azt mondta ennyi alatt nem érdemes venni.
2011. szept. 5. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!