Ajánlana valaki olyan oldalt, ahol a hangszereket tudnám bemutatni a kisfiamnak? Olyat keresek, ahol minden hangszerhez tartozik egy meghallgatható zenerészlet is.
Szia!
Én ezt úgy szoktam megoldani (én esetemben gitárok), hogy felmegyek egy hangszerüzlet weboldaljára, kinézek egy gitárt (pl. fender squier), és felmegyek a youtube-ra, ott beírom a keresőbe a gitár nevét és máris van egy csomó találat! Nem tudom, hogy ez a válasz mennyire volt hasznos számodra, de remélem segíthettem!
21:23 - igen-igen, járunk mindenfelé, épp ma voltunk a müpában egy zenés foglalkozáson, sajnos csalódás volt.
(nem csak nekünk, a többi gyerkőcnek is.)
Alapvetően "ne csak hallgasd, csináld is" a mottója, egy másfél órás program-ígéretesnek hangzott. A gyerekek zöme óvodás volt, mindenkit a hangszerek izgattak, amik egy kosárban a kör közepén voltak. Az előadó sajnos több, mint egy órán keresztül beszélt, beszélt, beszélt a hangszerekről, szgépen mutogatta őket - a kosárban lévőkhöz hozzányúlni nem lehetett... :((
A vége előtt kb. 15 perc hangszerkészítés, és a legeslegvégén 3-4 percre, de tényleg csak ennyi időre lehetett kipróbálni őket.
Szerencsére ez kirívó példa (csak épp ma történt, és ki akartam adni...), ennél sokkal jobbak voltak, pl. múlt héten (sok más program mellett) ugyanitt egy tuba- és vadászkürt koncert, aminek a végén kipróbálhatták a gyerkőcök, mekkorát szólnak... :d
De persze igazad van, a legjobbak a zenés programok (mivel nem Pesten lakunk, ez rákészülést igényel, utazást, stb...) de gondoltam, jó lenne itthon is ismerkedni velük.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!