Kinek drukkoltok az Eurovízión Magyarországon kívül? Melyik a kedvenc dalotok?
Én imádom az ír Jedward ikreket,mert nagyon édesek, vidámak és csinálják a show-t, a daluk is fülbemászó.
Hát Eric Saade csak szimpi,de a dal maga egy idiótaság,viszont elég nagy a rajongótábora.
Nekem több jelöltem is van, ha nem baj:
-Ausztria-Nadine Beiler-The secret is love (itt az énekesnő miatt, már régebben is hallottam tőle néhány számot)
-Svájc-Anna Rossinelli-In love for a while( nagyon szép szám szerintem)
-Németország-Lena-Take by a stranger(nekem a tavaly száma jobban tetszett, de mind1)
-Észtország-Getter Jaani-rockefeller street(jó pörgős szám)
-Spanyolország-Lucia Perez-que me quieten lo bailo
-Izrael-Dana International-Ding dong
-Litvánia-Evelina Sasenko-cest ma vie(nagyon szép hangja van)
-Moldova-Zdob si Zdub-So Lucky(ritmusos a zene, az előadás látványos)
na jó, ez már így is sok:) még van néhány(Lengyelo., Portugália, Szerbia, Macedónia, Ukrajna). A legtöbb azért tetszik, mert fülbemászó a dallam, vagy látványos az előadás(ha már egyszer látom, nem tudom különválasztani)
Nem akartam az összeset fölsorolni(a kiesettek közül még az I love belarus az énekesnő mély hangja miatt tetszett)
Inkább azon drukkolok, hogy ki ne nyerje meg:
-Svédország-ERic Saade-popular(nekem ez már túlzás, de azt írják, van esélye)
-Ciprus(vagy lehet, h ők már kiestek)
-Finnország(nem szimpatikus az előadó)
-Görögo.
ennyi:)
-
spanyol
francia
meg a lipstickes dal nem tudom melyik náció:P
előző: lipstick az írek (jedward)
nekem maya keuc, és az operaénekesnő, amelyik franciául is énekel. az ír tetszik, de 1. helyet nem adnám nekik.
én wolf katinak, elsősorban!!!
utána jöhetnek az angolok.
Nekem
1. Wolf Kati
2. Románia -> Change
3. Jedwrd -Lipstick
4. Caroban serbia
5. Popular- Svédo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!