Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha nincs annyira hallásom,...

Ha nincs annyira hallásom, meg tudok tanulni csellózni?

Figyelt kérdés

Minden álmom, de nem a legjobb a hallásom:((

nemszeretnék lemondani róla:(

2011. máj. 12. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Zenei hallás nélkül maximum betanulni tudsz dolgokat. Annak meg nem sok értelme van szerintem...
2011. máj. 12. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nincs hallásod? Képeztesd magad és majdcsak belejössz! Pozitívan tessék hozzáállni!
2011. máj. 12. 21:30
 3/8 anonim válasza:
Szerintem ha sok klasszikus zenét hallgatsz , és sokat gyakorolsz nyugodtan megkereshetsz egy jó tanárt (: nekem is van egy olyan haverom akinek nem volt olyan jó hallása és mégis ment zongorára (: nagyon jól megy neki, a hallása is sokat javult. (: énis járok hegedűre nekemis sokkal jobb lett (: sok sikert ^^
2011. máj. 29. 17:44
 4/8 Thurston ***** válasza:

"Szerintem ha sok KLASSZIKUS zenét hallgatsz"

Nemértem. Nem értem miért pont azt.

2011. máj. 29. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Hangszeren lehet játszani hallás nélkül is. Én rendszeresen szintizek (egy kicsit zongorázni is tudok), nagyobb társaságok előtt is. Jó a ritmusérzékem, teljesen bele tudom magam élni a zenébe. Viszont mindent, az utolsó hangig kottából tanulok meg, sosem hallás után. Hol itt a gond? Sehol :)
2012. febr. 6. 16:23
 6/8 anonim válasza:
A hallásod fejleszthető, de addig semmiképp ne kezd hozzá olyan hangszerekhez amikhez ez elengedhetetlen. Addig próbálkozz mondjuk zongorán/szintin mert ott nem neked kell a hang tisztaságával foglalkozni, és ez a hallásodat is fejleszti.
2012. jún. 28. 23:27
 7/8 anonim válasza:
Nem is kell lemondani róla. Van egy csomó olyan ismerősöm, akiknek nincsen hallása, mégis csellózik, és bár művész nem igazán lesz belőlük, azért élvezik, és nagyon jól csiszolja az ember agyát a zene, akkor is, ha "csak betanulja".
2012. nov. 21. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Jajjjj.... Kérem... Tuti hogy nem aktuális de ezek a válaszok szíven értek. Igen, a hallás fejleszthető egy szintig. De ha nagyon nincs, akkor nagy sikert ne várj. A csellóhoz különösen jó hallás kell. Próbálkozz azért, a remény hal meg utoljára.
2016. máj. 5. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!