Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Mester...

Mi a véleményetek Mester Tamásról és a Jack Jack nevű zenekaráról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Mester Tamás egy nagy ganyé, hangja nuku, semmi.
2011. máj. 8. 18:27
 2/4 Thurston ***** válasza:
Uncsi, ratyi, wannabe, műmájer.
2011. máj. 8. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
pénzéhes drogfüggő senkiházi f.szcibáló
2011. máj. 8. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:

szépek vagytok ... büszkék lehettek magatokkra :) úgy megítélni egy embert, hogy nem ismeritek.

amúgy én Tamást rendkívül tehetséges embernek, érdekes személyiségnek tartom. hihetetlen filozófiája, szemlélete van. értékes egyed. az előadásait is láttam, a könyvét pedig várom. a tehetsége pedig... nem tudom, nekem ő Magyarország legjobb előadója. iszonyatosan szép, rekedtes hangja van, kicsit nyögős stílusban énekel, amitől feláll a karomon a pihe :D a Jack Jack pedig... jajj.... imádom. Ganxsta, Szabi, Tibi is közel állnak hozzám műfajilag, emberileg is. egy rakás tehetséges, nagy arc ember :D nagy zenét csináltak, kár, hogy abbahagyták. de legalább Tomi zenéjére hatással volt az együttes. itt most a Let's just run nowra gondolok. ja, és pasinak sem utolsó... épp ellenkezőleg :D

16L

2011. aug. 13. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!