Minden rocker fekete?
Figyelt kérdés
Miért hiszik a hip-hopot vagy rappet hallgató fiatalok azt, hogy minden rocker feketében, szegecses bakancsban és bőrdzsekiben jár még 40°C-ban is, és hogy a rockzene nem szól másról, csak a hajrázásról, az ordításról és a gitárhúrok tépéséről? Mert pl. én is rocker vagyok, de senki nem mondaná rám soha! Amikor először felvettem suliba a Guns N Roses-os pólómat, mindenkiben meghűlt a vér, hogy : "jézus, te ezt hallgatod?!" Hiába magyarázom nekik, hogy a rockban is vannak szép lassú, lírai számok, és nem csak üvöltés az egész, nem hiszik el. Amikor meg mutatok nekik egy olyan számot, amit mindenki ismer a rádióból, vagy mert ismertebb, és megtudják, hogy egy rockbanda énekli, azonnal lefújozzák, pedig eddig semmi bajuk nem volt vele. Miért alakult ki ez a vélemény a rockerekről? Miért mondják egyből a rockra, hogy sz@r, amikor még nem is hallották? Azért, mert manapság nem a rock a menő?2011. máj. 8. 16:35
21/23 A kérdező kommentje:
23:08 A te baráti körödnek legalább a maradék 50%-a rockot hallgat, de én nem sokat tudok kezdeni a maradék 1-2% rocker haverommal. :( A nem rocker haverjaim pedig nem jönnének velem koncertra, az 100-as. Mondom, ha még tetszene is nekik egy-egy szám, akkor se hallgatnák, mert az rock. És ami rock, az csak rossz lehet. Okos felfogás...
2011. júl. 17. 18:52
22/23 anonim válasza:
Ezt énse vágom én is nagy rocker vagyok nyomom papa roach , skillet, disturbed, static-x ...stb
nemvágom mikinja van a discosoknak ezzel meg a repereknek
-,-
23/23 anonim válasza:
23:08 as vagyok :)
hát ez a baj velük is:D
eljönnek velem mind egy jó koncertre, és utána nem hallgatják hiába tetszik nekik, mert ők nem rockerek.. és egyszer elmentem barátnőmhöz, és néztem a kedvenceket, és "dik" ott van nem egy rock szám, csak ő nem szeretné ha ezt megtudnák ... na ez is egyfajta javulás, legalább hallgatjaXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!