Minden albumon ugyanazt nyomatják. Unalmas, ötlettelen. Így egy albumukra mondanám azt, hogy igen, meg lehet hallgatni párszor. Hogy melyikre, az tökmindegy. Hisz mint mondtam, mindegyik ugyanaz. Élőben mondjuk harmatgyengék. A doboson kívül.
2011. máj. 2. 19:22
2/6 anonim válasza:
Nekem a kedvenc zenekarom. Van 2 album ami nem tetszik. Thurston, ha egy zenének stílusa van, az nem feltétlenül jeletni azt hogy minden száma ugyanolyan. Élőbe másképp hangzik az adott szám, mint koncert felvételeken.
A hangsúlyt általába a darálásra fekteti a zenekar.
2011. máj. 3. 20:19
3/6 anonim válasza:
*zenekarnak stílusa van
2011. máj. 3. 20:19
4/6 A kérdező kommentje:
Részemről az a helyzet, hogy olyan metalos vagyok, aki minden metalt hallgat. Minden műfajra, stílusra és együttesre nyitott vagyok. Jelenleg a thrash metalra és a groove metalra vagyok rákattanva. Vagyis olyanokra, mint a Pantera, Sepultura és részben ebbe a tartozik a Fear Factory is. Bár magára a Fear Factory-re jobban. Egyszerűen tetszik nekem az a géppuskaszerű hangzás.
Mindkettőtöknek igaza van. Tény, hogy ugyanazt nyomatják, de nem nevezném ötlettelennek, mert nagyon egyéni a hangzása szerintem. Az is tetszik, ahogy Burton dallamosan énekel miközben Ray és Dino nyomatja a géppuskaszerű darálást. Nagyon rá vagyok kattanva az ő zenéjükre.
2011. máj. 3. 20:29
5/6 anonim válasza:
Mindennek megvan az ellentábora, de szerinem messze a FF a legegyedibb hangzású metal banda, nekik van a legtöbb elektro sampleres számuk, a legsúlyosabbak, a vokálos énekstílusa is három az egyben, egyáltalán nem ugyanazt a stílust játszák szerintem, minden album más, a Soul of a new machine egy benga durva deat metal volt futurisztikus hangzással, aztán bejött náluk a Cyber metal - tresshel keverve, aztán meg dallamosabb industriál témák is. Abszolút különb egy Slayernél, vagy egy Sodomnál vagy egy akármelyik tizenkettő egy tucat trash bandánál. Ezek játszák mindig ugyanazt, én ezeket tartom unalmasnak. nameg Cavalerát, bár a soulfly projektje nem rossz újítás volt az egysíkú Pantera óta.
2012. máj. 4. 06:34
6/6 anonim válasza:
A Fear Factory is sok mindent kiprobált és szerintem nem kell leszarozni azért mert probálgatnak és egyébként meg rohadt jol nyomják élőbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!