Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fear Factory vagy Muse?

Fear Factory vagy Muse?

Figyelt kérdés
Lesz holnap a szigeten.Minda2t szeretem de nem tudok dönteni.
2010. aug. 14. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

habár erről a fear factoryról most hallok először, nekem sokkal jobban tetszik mint a muse. a smuse unalmas szerintem. nem nagyon bírom őket. viszont ez a ff mindenképpen tök vad lesz :D szal ha nem birod a pogózást meg ha a nyakadba ugranak akkor inkább menj a musera.

17/L

2010. aug. 14. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és akármit is választassz, jó szorakozást :D
2010. aug. 14. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:
de tudom ,ismerem mind2őt :) szeretek pogózni és szeretem az altosabb zenét is:) na azért köszi.egy rocker csajhoz van szerencsém?:)
2010. aug. 14. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

kinézetben senki sem mondaná meg, hogy rockot hallgatok. inkább hannah montanát mondanának :D na jó azt lehet nem, de tény, hogy imááádom a pinket meg a rózsaszínt :D

és általában mindenki megdöbben amikor mondom, hogy the usedot, bullet for my valentinet, dead by aprilt, sonic syndicatet hallgatok :P tök vicces az arckifejezésük amikor megtudják. ez után mindig totál átértékelik a hozzám való kapcsolatukat és benyomásukat :)

2010. aug. 15. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én se nagyon tudtam dönteni. De végül muse-ra mentem. Nagy élmény volt.
2011. ápr. 1. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!