Szeretitek Lovassi Andrást, a Kispált és a Kiscsillagot?
hú hát én nagyon nem bírom az alternatív rockot. ergo egyiket sem azok közül amit mondtál.
inkább belgát hallgatok.
Nem. Röhejes arc szerintem.
Bocsi kedves második :D de amit linkeltél az pont egy eléggé punkos dolog... szóval túl sok köze nincs ahhoz amit egyébként lovassi vagy az egész alter-féle zenei színtér művel...
Egyébként én szeretem a zenéjét, de nem vagyok nagy rajongó, hamarabb hallgatok quimbyt akkor már..
"Bocsi kedves második :D de amit linkeltél az pont egy eléggé punkos dolog... szóval túl sok köze nincs ahhoz amit egyébként lovassi vagy az egész alter-féle zenei színtér művel... "
Mit bocsi? Én kérek bocsánatot, de idiótaságot beszélsz. Az ott a videón Lovasi. Rohadtul mindegy, hogy "nem a rá jellemző műfaj", akkor is olyan szinten vicces, hogy nem sok olyat láttam. És ez amúgy remekül jellemzi az alternatív zenék terén képviselt hitelességét is.
Bajszos-tarisznyás bölcsész-hallgatók hallgatnak ilyen zenét, akik korábban semmi mást nem ismertek a lédigagán kívül, és akkor erről már azthiszik, hogy milyen mély, meg kewl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!