A dobolás nagyon sok pénzbe, és időbe kerül?
Szeretnék megtanulni dobolni, csak nem tudom, hogy nagyon sok idő lenne, mire eljutok egy olyan szinte, amibe pl eltudok játszani egy Metallica, számot. Meg gondolom tanárhoz is kellene járni.
És a dob felszerelés is nagyon drága.
Na meg már kicsit idős is vagyok 19 éves, gondolom nem ilyen korban szokták elkezdeni.
De, csak úgy hobbiként dobolnék, úgy magam szórakoztatására.
Van értelme belefogni?
igen, sok pénz.és igen sok idő. hogyha komolyan gondolod akkor megteheted hogy nem veszel egy full dobszettet hanem csak egy lábdobot, egy pergődobot és egy cintányért (ezekkel már nagyon sok mindent tudsz kezdeni, egy csomó zenében csak ezt a hármat használják)
és ezen már gyakorolhatsz, utána szépen fokozatosan megveszed a többit. vegyél először pergő dobot szerintem.
tanár az jól jön de akkor kéne szolfézs, és pénzbe kerülne az is, inkább tanulj az internetről. rengeteg dolgot elmutogatnak és profi segítséget kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!