Dobolás közben mikor lábdobolok a lábam mindig el kezd fájni a combomnál a hajlatba. Ez mitől van?
Az első válaszoló egy rossz tippet adott szerintem. Dobosoknak soha nem hasznos a kar- és lábizom, sőt. Azzal csak azt éred el, hogy nem tudsz majd máshogy dobolni, csak izomból, amitől hamarabb elfáradsz, hamarabb lesznek pont ilyen panaszaid.
Feltételezésem szerint pont abban gyökeredzik ez a probléma is, hogy izomból tiprod a pedált. Minél jobban el kell lazítanod magad.
Valamit rosszul csinálsz! Ne izomból nyomd a pedált!
Mondom én, aki gitározik, igaz havonta 1-szer 2-szer dobolok egy 10-15 percet. Nekem még egyszer sem volt ilyen problémám, pedig csak annyit tudok hogy kell a dob mögé ülni, mindent érzésre csinálok.
15/F
Tottinnyó:D
kb ilyet nyomok egy lábbal (duplázó nélkül!), még akár gyorsabban is: http://www.youtube.com/watch?v=CzgMJVNzN88&feature=related Próbáld ki egy lábbal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!