Dag kérdése:
Hol kezdjem gitáron a zene írást?
Figyelt kérdés
Eddig tabokból játszottam! De mostmár szeretnék saját zenéket is csinálni gitárra!
Olyanokat mint amiket játszik pl: Igor Presnyakov, Sungha Jung, Naudo Rodriges stb.....
hogy kezdjek neki az egész tanulásnak?
2011. ápr. 22. 21:07
1/5 anonim válasza:
Igor Sungha nem saját zenét játszik:D de először nézd meg a tabját,akkordjait amit a magad stylusára akarsz átírni. utána megtanulod , meghallgatod youtube-on az eredetit , megnézem hol van benne dob megilyenek és akkor az ujjaddal fogod dobolni a gitáron:D
2/5 A kérdező kommentje:
Az okés hogy nem sajátot játszanak, de ők írták a számokat gitárra! Úgyhogy valahol saját, mégha nem is az!
Pár zenét el tudok játszani tőlük, mert ami van a neten tab azokat már megtanultam tőlük!
2011. ápr. 22. 21:33
3/5 anonim válasza:
először is hallgass sok, különböző műfajú és szerzőtől származó zenét. miután már valamelyest ismered az adott számot, alaposan nézd meg az akkordfelépítést. ezután látni fogod, hogy (hacsak nem valami extrémen progresszív zenéről van szó) nagy általánosságban azonos, vagy nagyon hasonló sémákra épülnek fel a számok(pl. mollban: I. fok - VI. fok - VI. fok - I. fok vagy I. fok - VI. fok - VI. fok - V. fok etc.) először próbálj meg a látott sémákra egyszerűbb zenét írni, majd ezeket variáld, illetve próbálj meg valami formabontóbbat csinálni.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem!! Köszi a tippet!
2011. ápr. 23. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!