Show tanc? Segitenetek? Csuszik a hangom, elfogy a levegom tanc kozben.
Figyelt kérdés
elegge ideges vagyok, ma lesz egy meghallgatas, kicsit olyan, mint a high school musicalbe, tancolni kell, meg enekelni fiukkal, jovore akarnak ossze szedni egy csoportot, es nagyon jonak kell lenni, hogy bejussunk...
eleg jo vagyok, az idei vegzosok kozul, akik betanitottak, mar mondtak paran kozuluk, hogz annyira jo vagyok... tobbsegben 11.eseket vesznek fel, az vagyok, es nagyon jol tancolok, de az eneklessel vannak gondjaim, nem konnyu tamogatni a hangot, ha ugralunk... tippek, hogy ne csusszak meg annyira?
2011. ápr. 21. 19:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!