Britney Spears nem a régi, csak csúszik lefele megint, vagy nem?
Brit sosem lesz a régi... Sajnálom, mert tényleg tisztelem a munkásságát, de sajnos olyan mint az összeomlása előtt már nem lesz.
Azért a Femme Fatale-t pocséknak nem nevezném, van rajta egy két jó szám.
Én azért drukkolok neki továbbra is.
az előttem szólónak pontosan igaza van!! :D sajnos a "régi" tinédzser Brit-nek már vége.. én is nagyon szerettem az akkori dalait, de a mostani Femme Fatale albumért is odáig vagyok!! <3 :) azt a kicsilányt már soem kapjuk vissza, hiszen immár egy 30éves anyuka, nem egy ártatlan szűz kislány
most volt 5éve az összeomlása, és láss csodát mennyire összeszedte magát!! kiegyensúlyottabb és boldogabb mint valaha, és szerintem hasonló életet képzeld el kiskorában, mint amilyet most él :)))) én szurkolok neki, hogy ez így is maradjon :) bármit csinál én szeretni fogom:)
Az utolsó és az utolsó előtti leírta a lényeget.
Én az egész Femme Fatale-t imádom. Szerintem nem véletlenül választották az év egyik legdinamikusabb albumává.
Az Avriles koppintásról csak annyit, hogy Avrilnek egy darab rózsaszín csík volt az első tincsében, Britnek meg több rózsaszín tincse volt, és voltak benne kékek is. Most senki sem festhet melírt a hajába mert Avril már megtette, vagy mi a zzösz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!