Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért vetnek meg a zenei...

Miért vetnek meg a zenei stílusom miatt?

Figyelt kérdés

Rock-metál zenét hallgatok.Már többször is előfordult,hogy megjegyzés tettek rám hogy "büdös rokkos;rokker ghácí".Miért kell ilyet mondani a másikra,mert más a zenei stílusa?Attól hogy neki nem tetszik az a zene amit én hallgatok azért miért vagyok "tetves rokker"?

Ezt megértem egyes fajoknál,mert hülyék mint a föld....De a többi ember?

2011. ápr. 18. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a legnagyobb sznob sznobozza le a rockereket... énis metált hallgatok (legdurvábbakat), és hát nincs hosszú hajam, meg ilyen tüskés bőrcuccokat sem hordok.

[link]

kb ilyen hajam van, fekete cuccokban járok, de nekem nem szoktak beszólni, max csúnyán néznek. pedig a nyolcadik kerben lakok. ha beszólnának akkor meg leszarnám, nem szégyellem hogy metált hallgatok...

2011. ápr. 19. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Thurston, ha te olyan messze laknál, mint amilyen ostoba vagy, soha nem érnél haza.
2011. ápr. 19. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, ki fogunk-e nőni egyszer ebből, hogy fikázzuk egymás zenei ízlését és öltözködési stílusát. Kedves MetalTestvér, nem tudom a választ arra, hogy miért vetnek meg a zenei stílusod miatt. Nem érdemes velük foglalkozni.

Viszont akadt 1-2 érdekes válasz erre a kérdésre.

Pl. hogy a rockerek sznobok. Érdekes...de valahol igaz. Szeretjük a fennkölt dolgokat, a régi, antik tárgyakat. Talán ebből is adódik, hogy néha tényleg úgy beszélünk, "mintha a középkorból jöttünk volna". (Amúgy ja, én egy középkori dáma vagyok csak valamit elrontottak az időgéppel, ide pottyantam, és nem tudnak visszavinni)

Hogy beszűkültek lennénk? Talán. A metal, mint olyan, egy nagyon sokszínű stílus. Szerintem kielégít minket a paletta, és így nem érezzük szükségét, hogy más stílust is alaposan megismerjünk. Az operától az elektronikus effekteken át a "kecskeszeletelőig" sokminden megtalálható a palettán, szerintem mindenki megtalálhatja azt, ami megfogja.

Felsőbbrendűnek érezzük a mi zenénket a többi műfajjal szemben...igen, ez így van. Ez azért van, mert nem érezzük a zenei tudást egy rap számnál, vagy a DJ munkájában. Biztos van, de nem látom át. Ha valaki tud ebben segíteni, és hajlandó normális hangnemben elmesélni, meghallgatom. Egy rock zenekarnál 3 embert minimum össze kell hangolni. De általában 4-5 ember működik együtt. Sok esetben komoly tanulás eredménye, ahogy valaki a hangszerén játszik, megírja a dalokat, a különböző hangszerek dallamait összehangolják a zenekar tagjai. Emögött komolyabb zenei tudást érzékelünk, mint az egyéb divatos műfajoknál.

Kedves Kérdező, nem kell foglalkozni a rosszindulatú megjegyzésekkel. Hallgasd, amit szeretsz, leld benne örömöd, és egy idő után meg sem fogod hallani, ha beszólnak.

2011. ápr. 20. 00:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"(Mellékesen említem csak, hogy általánosítva még mindig a rockerek a legbeszűkültebb arcok szerintem, sőt ők többnyire még sznobok is. Nem fejtem ki.)"

Nah,ez no comment.

De a kérdésre válaszolva tegyél rájuk.Engem is piszkálnak az állítólagos 'barátaim' azért mert rocker vagyok.Csak néhány olyan ember van aki így is szeret,de engem nem érdekelnek azok,akik nem értenek meg.Egyébként meg ennyi erővel mi,rockerek is mondhatnánk a disco-t hallgatóknak,hogy b.u.z.i. discosok stb.De ez a különbség ember és ember között.Vannak akik azt hiszik attól 'menők',mert az elektronikus zenének nem nevezhető dolgot hallgatják,de tévednek.Nah,mindegy ennyi lett volna.

L/14

2011. ápr. 20. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a gond, hogy nem tudják elviselni egyes ,,menő'' emberek, hogy mások nem olyan zenéket szeretnek, mint ők, ezért mindenféle jelzővel illetik az embert. Velem is megtörtént, nem is egyszer. Sőt azzal is meggyanúsítottak hogy be vagyok szívva. De leszarom :D
2011. ápr. 22. 18:35
 16/16 A kérdező kommentje:

Az alulról a harmadik kommentelő elég rendes választ ad a kérdésre(érvekkel)

Viszont sok okot nem adok a beszólásokra,nem vagyok annyira feltűnő....Bakancs,farmer(nem betűrt),zenekaros póló/pulcsi,és hosszú bőrkabát,és rövid haj...(itt egy kép/esős nap volt,csak azért a kapucni- [link] /Nem szólom le a másikat mert szar(számomra) zenét/stílusú zenét hallgat....

"Az a gond, hogy nem tudják elviselni egyes ,,menő'' emberek, hogy mások nem olyan zenéket szeretnek, mint ők,"-ez egy egész jó válasz,találkoztam már ilyen emberrel is....(pl a nyalókák-emósnak kinéző alfahímek)

Hirtelen ennyi,fáradt vagyok rendeset írni...

Köszönöm az összes választ!

2011. ápr. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!