Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 15 éves vagyok és szeretnék...

15 éves vagyok és szeretnék megtanulni dobolni hogyan fogjak hozzá? Vagy érdemes egyáltalán?

Figyelt kérdés

15éves vagyok és az egyik haverom bass gitáron játszik és szeretne majd valami ilyen közös bandát de nekem a gitár nem jött be a dob nagyon tetszik és szeretnék megtanulni.

Az lenne a kérdésem hogy érdemes e belefogni vagy mennyi időt emészt fel meg ilyenek?...

2009. márc. 2. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Érdemes belefogni, de drága lesz, akár rendes, akár elektromos dobszettet szerzel be. De egy év után szerezni kell egyet. Először keress fel egy tanárt, ő majd tud biztosítani dobfelszerelést az órákra, neked meg ütőt, és gyakorlólapot kell venned. Naponta 2 órát kell minimum gyakorolni + szolfézs. Megtanulni évek kellenek majd.
2009. márc. 2. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:
dobszerkó szinten jó helyzetben vagyok mert haverom most akar venni egyet és azon is tudok majd gyakorolni...:)
2009. márc. 2. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!