Melyik programmal lehet rendesen felénekelni egy zenei alapra?
A Lényeg hogy amikor éneklek akkor halljam a zene alapot és azt is amit éneklek, és egy külön sávra vegye fel CSAK az éneket, amikkel eddig próbálkoztam, a külön csatornába teljesen azt vették fel amit éneklek, tehát az a mikrofon bemenet + a zenei alap is, pedig az kéne hogy CSAK a mikrofon hogy tudjam effektezni? Melyik programmal lehet ezt megcsinálni, és HOGYAN??
Köszi!
Köszi, de azzal is próbáltam már az is beleveszi azt is ami alatta szól másik csatornán, ha meg nem szól akkor hogy lehetne énekelni, próbáltam úgy is hogy ipodról szól a zene de akkor meg nem hallom magam, meghát is kicsit el is csuszik amit lehrt persze korrigálni, de nen az igazi.
A lényeg az lenne hogy megnyitok egy zenét és egy külön sávra veszem fel CSAK az éneket, utána effektezem (bár valós idejű effektezés még jobb lenne) majd a végén egyesítem a 2 sávot és akkor kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!