Ilyen zenét milyen programmal lehet készíteni?
Figyelt kérdés
Ebben a számban a refrén alatt hallható ritmust mivel csinálják?
http://www.youtube.com/watch?v=hszZmFRPqx8
2011. szept. 25. 20:11
1/3 anonim válasza:
Hogy mivel csinálják, azt csak ők tudnák megmondani. Számtalan szoftver létezik (Cubase, FL Studio, Sonar, Reason, stb.), amivel meg lehet csinálni, és számtalan hangminta lemez, amin ilyen dobok vannak.
2/3 A kérdező kommentje:
FL Studio-val lehet ilyet, azt hittem ehhez komolyabb felszerelés kell (valami dj pult vagy ilyesmi).
2011. szept. 28. 18:21
3/3 anonim válasza:
Én Cubase-t használok, ami hasonló mint az FL Studio. Voltam profi stúdióban, és ott is ezen dolgoztak. Ezek a programok arra szolgálnak, hogy össze tudd rakni a zene egyes részeit. Az pedig, hogy miből rakod össze:
- felvett hangmintákból
- gyárilag kiadott hangminták
- VSTi plugin (virtuális szintetizátor)
attól függ, hogy az adott hangzáshoz mire van szükség, és "mi van otthon", amiből mazsolázni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!