Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehetne elérni, hogy...

Hogy lehetne elérni, hogy leadják a TV-ben is a klipet?

Figyelt kérdés

Van egy énekesnő, akinek most jelent meg az új klipje. Nekem nagyon tetszik, szerintem jó lenne, ha a mai fiatalok közül minél többet hallanák... Az a baj, hogy ezt a lányt még alig ismerik.

Hol lehetne terjeszteni a klipet? FaceBook-on megosztottam, elküldtem jó sok embernek, de hogy lehetne esetleg elérni, hogy a TV-ben is leadják?

Egyébként erről a klipről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=Wk6YJcjGquA&feature=youtu.be&..

Légy szi', ha van ötletetek, írjatok, segítsetek, terjesszétek! Köszönöm! :)

2011. ápr. 12. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát jelenleg egyik magyar zenecsatorna profiljába se illik, a célközönségnek nem tetszene (messze vagyok attól a világtól, de ez nekem se jön be), tehát nem fognak érte fizetni, mivel nem kis pénzekről van szó, meg bizonyos kiadókkal ahogy nézem eleve le vannak szerződve. Megfelelő producer meg mittomén még kik kellenek, ez az ő dolga. De nem egy fészbukor terjesztgetéssel lesz valaki ilyen zenével sztár, sajnálom, manapság SP meg mizumizumizu kell a srácoknak,, a MTV-n meg zenét csak éjjel adnak kb. -.-" A többi csatornával nem vagyok képben, náluk kéne érdeklődni. :P

Ha tényleg olyan jó, mint ahogy te gondolod, akkor lesz valaki aki felkarolja. Amúgy meg minden csak felesleges pénz kérdése.

2011. ápr. 13. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld meg azt, h Twitteren elküldöd a klippet a Viva programigazgatójának: [link] :)

Mert azokat a klippeket amiket belinkel oda vagy csak kiírja, h mit hallgat/ melyik zene tetszik neki azokat előbb-utóbb leadják a Viván. :D

2011. ápr. 13. 21:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. ápr. 14. 17:51
 4/4 anonim válasza:
hát szerintem egy ilyen dalnak főleg csak a nótatv-nél van esélye mert mint ahogy már előttem írták ma nem ez kell a srácoknak.
2011. ápr. 17. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!