Milyen húrkészletet használ a Slipknot a gitárjaira h.6 húros mégis H-ból indít?
Figyelt kérdés
Sima készlettel macerás mert azok a húrok úgy "lötyögősek", erősebbel meg úgymond "nyaktörő" a mutatvány.2011. ápr. 10. 20:25
1/3 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. Ha te is azt szeretnéd játszani, akkor olyan húrok kellenek. vagy veszel egy 7 húros szettet, vagy egy 15-ös vagy hányas(pontosan nem tudom) húrkészletet. De ez macerás, ugyanis így még a gitárt is át kell állítani. Szóval ha csak slipknotot akarsz játszani,a akkor érdemes áthúroztatni. Ha mégis áthúroztatnád, vidd be egy hangszerboltba, mondd meg h baritonra szeretnél hangolni, és h állítsa be. a húr kb 2-3 ezer, a beállítás sztem. max 1 ezres. :)
2/3 Thurston válasza:
Nem is kell héthúros szett. Elég egy tizenkettes hathúros.
3/3 anonim válasza:
A 12-es szerintem vékony lesz. Habár. De meglehet oldani 7húros szettel. Ahogy neki jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!