Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Slash vagy Kirk Hamet? Melyik...

Slash vagy Kirk Hamet? Melyik szereted jobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 19:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Slash.. egyértelmű <3

Kirk fanoktól előre is elnézést kérek, de attól hogy gyorsan játszik, attól még a legtöbb szólója csak egy nagy paca, szerintem egyáltalán nem is technikás :/ sajnálom ez az ÉN privát véleményem..

2012. márc. 28. 13:38
 12/13 anonim válasza:

Kirk-öt imádom a régebbi lemezeken,kb mielőtt felfedezte a wah pedál csodáit:D De nem lehet őket összehasonlítani,mert mint mondták előttem is,Slashnek sokkal egyszerűbbek és lassabbak a témái,de azokat nagyon eltalálja mindig..

Ezeket az instrumentális szóló gitárherókat meg kérlek ne keverjétek ide.. Nekik van egy stílusuk és minden számuk olyan lesz,és kész.. Nincs az a változatosság,ami Slashben vagy KH-ban épp az együttesük miatt van meg.. Slash egyedül is nagy gitáros lenne,de azért kellettek Izzy vagy Axl számai mellé,hogy ilyen ismert legyen.. Kirk pedig Hetfield nélkül semmi sem lenne.. Jamest én amúgy is jobb gitárosnak tartom nála,sőt,még Dave Murstaine-t is..

2012. máj. 17. 09:56
 13/13 free spirit ***** válasza:
Mindkettő
2013. aug. 11. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!