Slash vagy Kirk Hamet? Melyik szereted jobban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 19:15
1/13 anonim válasza:
Slash a király...
nagyon bírom őt...:)
G'N'R' 4 ever!!!
14/F
2/13 anonim válasza:
Mindkettőt nagyon bírom, de ha feltétlenül választanom kell, akkor Kirk.
3/13 anonim válasza:
Kirk Hammet sokkal gyorsabban és technikásabban játszik mint Slash, de nem igazán hangnemekben, hanem hangokban gondolkozik(ellentétben Slash-sel) és emiatt sokkal kevésbé lesz érthető és kellemes a fülnek a zenéje. Emiatt Slash.
4/13 anonim válasza:
Mindkét gitáros totálisan túlértékelt. Ügyesek, persze, de hallgassatok egy kis Jeff Loomist.
5/13 anonim válasza:
a csapból folyik ki mindkét gitáros. nincs bajom velük, mert tényleg nagyon jól játszanak, el kell ismerni, de rajtuk kívük alig ismernek gitárosokat az emberek.
Rolf Kasparek, David Gilmour, mond valakinek valamit?
6/13 A kérdező kommentje:
David Gilmour az a Pink Floyd jatszott (azt hiszem) a masik nevet meg nem hallottam.
2011. ápr. 11. 14:54
7/13 A kérdező kommentje:
Am koszi Thurston mar jo parszor segitettel
2011. ápr. 11. 14:55
8/13 anonim válasza:
Kirk ugyan gyorsabban, ügyesebben és technikásabban játszik. De Slash stílusa, gitárhangja, szólói mindene sokkal jobbak szerintem, ezért Slash.
9/13 anonim válasza:
21:48
A kérdés nem az, hogy ki a kedvenc, nekem sem ők azok.
Mindkettőt bírom, más-más okból, de inkább Kirk
10/13 anonim válasza:
Kirk ügyesebb, Slash befogadhatóbb. Bár nekem nem, mert mindenhol őt hallom. Inkább Adrian Smith, Dave Murray és Janick Gers tartozik a kedvenceim közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!