Péntek este Budapesten fellép Fankadeli meg a Kárpátia. Vajon mekkora közönségük lesz? Vagy mekkora szokott lenni?
Figyelt kérdés
Mert a khmm.. "nemzeti érzelmű" közönség megoszlik, és szerintem nem lesznek valami sokan egyiknél sem...2011. ápr. 10. 11:08
11/20 anonim válasza:
Miből áll a tradícionális nemzeti gondolkodás?
12/20 anonim válasza:
Abból áll neki, hogy Platónra felépített egy szélsőjobboldali nézetrendszert és arra veri itt magát!
Ő is egy troll, már kitiltották innen, mert valami olyan fóbiája van, aminek következtében mindenki, aki nem az ő nézeteit osztja az azonnal szélső liberális.
13/20 anonim válasza:
A tradícionális nemzeti gondolat három pillére: Isten - Haza - Család. Nem a pénz, a törtető individualista rémálom, vagy a szabadság nevében terjesztett szabados őrület számunkra a követendő, nem dőlünk be a hazug korpropagandának.
14/20 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 14:11
bedőltél te már valaminek, az látszik :DDDDDDDDDDDDD
16/20 anonim válasza:
Senki sem pártolja semmilyen származásúak bűnözését fogd már fel te selejt! A társadalom szintű általánosítást ellenezzük.
17/20 anonim válasza:
Kedves 15.29-es! Akkor magyarbűnözés is van, igaz? Mert szerintem van annyi magyar bűnöző, mint béna gyerek aránylag.
18/20 anonim válasza:
Akkoris a Korpiklaani a legjobb együttes! yeah
20/20 anonim válasza:
szerintem lesznek azért. a kárpátián biztos többen lesznek. van elég nagy "tábor" úgymond. nem csak a csúnya kopaszok, olyan emberek is, akikből ki nem nézné az ember hogy ilyen koncerten látja. jó ez, meg lenne is valami értelme, de ez a nemzeti zenekarozás kezd úgymond egy kicsit populárissá válni, énszerintem. mindenhol "nagymagyar" zenekarok nyomulnak, de a minőség a mennyiség rovására megy. én szeretem a kárpátiát, meg még 1-2 hasonló zenekart, és el lehet mondani hogy vagyunk egy páran. nagyobb az összetartás itt mint bármilyen "szubkultúrában" ha lehet igy mondani. vannak itt is olyan arcok, mint mindenhol akire az ember legszivesebben azt mondja, hogy úristen... nem hiszem hogy megoszlik. van aki ide, van aki odamegy, ígyis leszünk jópáran. na de hosszú lett ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!