Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Péntek este Budapesten fellép...

Péntek este Budapesten fellép Fankadeli meg a Kárpátia. Vajon mekkora közönségük lesz? Vagy mekkora szokott lenni?

Figyelt kérdés
Mert a khmm.. "nemzeti érzelmű" közönség megoszlik, és szerintem nem lesznek valami sokan egyiknél sem...
2011. ápr. 10. 11:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hol játszanak. Ha pl a Pecsában, akkor szerintem nagyon sokan. Ha valami kisebb klubban, akkor csak pár százan.

De ez miért fontos ennyire neked?

2011. ápr. 10. 11:11
 2/20 anonim ***** válasza:
Azért vicces dolog ez a fankadeli :). Utáljuk Amerikát, pedig a rap is egy ilyen találmány, és a fekete gettókban alakult ki. De ha nemzeti mázzal van leöntve vastagon akkor már mindjárt jó nyalogatni a szart.
2011. ápr. 10. 11:17
 3/20 A kérdező kommentje:

Merthogy unokatesomek beszervezték a karpaita koncertre, és gondolkoztam hogy az mekkora szabású rendezvény lesz...

Ja, és meg egy kérdés. Egy ilyen nemzeti érzelmű rockkoncertre nagymagyar pólóban meg zászlóval szokás menni, vagy hogy? Lehet buta kérdés, de soha nem voltam meg, és ezen kívül a jövőben sem valószínű hogy menni fogok...

2011. ápr. 10. 11:17
 4/20 anonim ***** válasza:
a zászló nem jó ötlet a pogó miatt :D
2011. ápr. 10. 11:30
 5/20 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem tudom. Én nem vagyok "nagymagyar", de egyszer voltam már Kárpátián. Igazság szerint tökmindegy, hogy miben mész, csak mondjuk ne legyen "rikítóbugyirózsaszín", mert akkor agyonvernek valószínűleg. Én egy sima fekete pólóban és farmerban mentem ki és semmi bajom nem esett (leszámítva a pogót, de az mindegy). Annyira nem jött be, úgyhogy valószínűleg én sem megyek többet. Érdekességként megnéztem, de a közönség sem nagyon tetszett.
2011. ápr. 10. 11:34
 6/20 anonim ***** válasza:
Mi az a Fankadeli, még életemben nem hallottam ilyenről?
2011. ápr. 10. 11:47
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
Korpiklaani-n is telt ház volt októberben, pedig az nem olyan ismert :).
2011. ápr. 10. 12:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Áááááá, Korpiklaaani,imáádom!
2011. ápr. 10. 13:37
 9/20 anonim válasza:
Biztos telt ház lesz, bár én - tradícionalista nemzeti mivoltom ellenére - zeneileg nem rajongok értük. A szövegeik persze jók.
2011. ápr. 10. 13:48
 10/20 anonim ***** válasza:
Lady Gagán is teltház volt. És egy kicsit a ház is nagyobb volt.
2011. ápr. 10. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!