Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy alapítsak bandát?

Hogy alapítsak bandát?

Figyelt kérdés
A barátnőimmel szeretnénk alapítani egy rockbandát,de nem tudjuk hogyan kezdjük el.A barátnőm testvére gitározik,én és a barátnőm zongorázunk és mindhárman tudunk énekelni,dalszövegeket én írok.A bandát gothic rock stílusúra szeretnénk.Feltétlenül kell dobos?Hogy kezdjünk bele?A szüleimnek hogy mondjam el?
2011. márc. 26. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Tagok, felszerelés (gitárok, dob, erősítők, mikrofonok, állványok, stb), próbaterem (ha a próbateremben van felszerelés - célserű ilyet keresni - akkor felszerelést már nem kell venni, max olyan szintűeket h otthon tudjatok gyakorolni)

Nem kell feltétlenül dobos ELEINTE, de én mindenképp javaslom dobos és basszusgitáros bevonását, vagy kinevelését (ergo vlmelyikötők kezdjen el) - ha pénzetek és időtök van rá, nem nagy durranás alap dolgokat megtanulni

Szülők: - Anya a Katával alapítottunk egy bandát.

ennyi

na szió

2011. márc. 26. 23:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszért,majd valami ilyesmi termet keresünk,de anyumék nem nagyon hiszem,hogy örülnének,főleg a nővérem,mert csak nyár óta hallgatok ilyen stílusú zenét,azelőtt az a tipikus jókislány voltam,aki a tömeggyártású sz@rt hallgatta,viszont a családom utálja,hogy ilyen zenét hallgatok.De mindegy,majd valahogy megoldom,mégegyszer köszi.:)
2011. márc. 26. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen mindig jó ötletnek tűnik "rockbandát" alapítani, de fél év után, mivel ez nem úgy megy mint a filmeken, hogy hipp hopp tehetségkutatón nyerünk meg, meg a fél ország rajong értünk elég sokan feladják.

no meg egy zenekar alapfelállása a következő:

Dob: a legfontosabb hisz ő a adja az alapot

Basszusgitár: Szintén a zenei alapot adja fontos része a "háttérnek"

Gitár: dallamokat hoz, riffelget sza kell nagyon.

ének: egyértelmű

Billenytyűs hangszer--1 bőven elég. azt hogy a födallamokat, vagy aláfestést csináljon csak rajtatok múlik.

ajánlatos még 1 gitár bevétele is a zenekarba....

üdv egy Goth metalos és a Crystallite zenekar!

2011. márc. 27. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!