Heti egy alkalommal járok gitártanárhoz. Mennyi idő múlva leszek olyan szinten h bandát alapítsak pár barátommal. Miket kell megtanulnom h tudjak a bandában zenélni?
ez teljesen tőled függ
az is lényeges, hogy a "heti egy óra gitártanárnál"- on kívül szinte minden nap gyakorolj, amikor csak időd van. ha vmi nem megy ne add fel, hanem arra különösen feküdj rá, és mondjuk csak azt gyakorold
az pedig, hogy miket kell megtanulnod, hogy zenélhess bandában, az attól függ ,hogy milyen zenét fogtok játsznai, olyat amiben sok a szóló, vagy olyat ami összesen 4 akkordból, vagy olyat ami stbstb
az a lényeg hogy gyakorolj:D
Szia. Egy időben én is jártam gitártanárhoz. Gondolom nem elektromosra jársz. Ebben az esetben ne menj többet, csak amennyit még előre kifizettél. Én most vagyok 14 éves
És NEM mentem gitárórára. Egy év alatt MAGAMTÓL minden szükséges dolgot megtanultam, ami egy bandában kellhet.
Mára már bármit lejátszok, ami tetszik. Az igaz, hogy 8 éve járok Zeneiskolába. Ott sem gitárra, hanem fuvola-zongora szakra. Csak az elmélet miatt mondom.
Ha tudod az elméletet akkor MAXIMUM másfél év és (úgymond) "profi" lehetsz!
Az a fontos, hogy szeresd amit csinálsz.
Zenekart Jó ötlet csinálni... Nekem is van Még az első fellépés Iskola másként héten lesz a suliban.
Sok szerencsét!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!