Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mért szidják a VEVO-t a YouTuben?

Mért szidják a VEVO-t a YouTuben?

Figyelt kérdés
Ha nézek a videot akkor a kommentárokba olyanok vannak h. F*ck VEVO meg még sok ilyen sértő,de mér?
2011. márc. 23. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Mi egyáltalán a VEVO?
2011. márc. 23. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
énsem tudom mi az a vevo pontosan, de láthatod pl hogy aki az ilyen hiresebb elöadók zenéit tölti fel az nagyjabol mind vevos, pl: ladygagaVEVO, justinbieberVEVO, valamihiresbaromVEVO. Szal ilyen sztárcsinaló cég lehet vagy mittomén xd
2011. márc. 23. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
egyrészt mert a legtöbb vevós videó le van tiltva az USA-n kívül, másrészt mert köteles vagy végignézni az idióta reklámjaikat, ajánlataikat ha egy vevós videót meg akarsz nézni és le is lassítják a betöltést.
2011. márc. 23. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért szerencsére Magyarországon egész sok Vevo-s csatorna bejön...
2011. márc. 23. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:
nkm az tünt most fel h. nem káromkodnak benne,de ami nkm megvan MP4-en abba meg káromkodnak,szoval a VEVO a káromkodásokat is kiveszi??? ám kösz a válaszokat
2011. márc. 23. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:

A Vevo nem sztárcsináló. A Sony-val állnak kapcsolatban,azoknak az énekeseknek ,akik a sony-val szerződtek van egy Vevo csatornájuk yt-on promociós célra.

Amúgy szerintem is azért lehet,mert sok videó csak az USA-ban elérhető. Nekem alapvetően hasznos,mert a kedvenc énekeseim fontosabb videóit felteszik jó minőségben.

2011. márc. 23. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és igen,cenzúrázza az egyes videókat,szóval az kerül fel,amit pl a tv is lead.
2011. márc. 23. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!