Ha volt zenekarod, miért szálltál ki belőle, és
megbántad-e?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 10:40
1/6 Thurston válasza:
Volt, de igazából ez a zenekar annyiból állt, hogy én voltam szólógitárosi poszton, én énekeltem, én írtam a zenét és a dalszöveget, illetve idővel már a felvételekre is én játszottam fel minden hangszert. És emellé volt mindig még négy fő, akik folyton cserélődtek. De egyre kevésbé éreztem szükségét, hogy metálzenével koncertezzek, így aztán...
Azóta max random módon összeverődök pár ismerős/ismeretlen zenésszel egy kis improvizációs előadásra, ha nagyon koncertezni akarok.
2011. márc. 22. 10:57
2/6 anonim válasza:
A mi zenekarunkból nem én szálltam ki, hanem egyszerűen meghalt. Egyetemisták vagyunk, és idővel már egy próbát alig bírtunk összehozni, annyira elfoglalt mindenki.
Kicsit sajnálom, főleg hogy utána lett saját rendes szintim, amikor már nem próbálunk (előtte mindig kölcsönhangszeren játszottam), de el kell ismernem, hogy nekem sem fér bele az időmbe.
2011. márc. 22. 11:08
3/6 anonim válasza:
volt,de azóta egy ideje van is...azé mer a "zenekarvezető" egy nyomorék volt...mindent ő akart,ha lecsusszant egy kis pénz,annak a töredékét kaptuk meg,mondván ő szervezte,ő fuvarozott,tulajdonképpen ő csinált mindent...szerinte...és nem.nem bántam meg:D:D
2011. márc. 22. 15:39
4/6 anonim válasza:
Én azért szálltam ki (vagyis küldtem el a p-be mindenkit), mert nekik nem volt olyan fontos az egész zenélés mint nekem. Én rengeteget gyakoroltam (a mai napig így vagyok ezzel), miközben a többiek inkább visszafelé fejlődtek. Én írtam a dalokat, én hangszereltem, felvettem, kevertem, stb. Akkor azt mondtam, hogy nekem ez nem kell. Most aljárok segíteni, ahová hívnak, ezenkívül magamnak készítek dalokat.
2011. márc. 22. 18:35
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor ahogy látom, a "zenekarvezetők" nem csak nálunk f*szoskodnak...Koncertet nem tud leszervezni úgy hogy legyen legalább annyi gázsi hogy 0-ra jöjjünk ki (benzin+italozásra egy kis pénz), szállításról a koncert előtt 1 héttel kezd el gondolkodni hogy hogy is kéne, stb...
2011. márc. 22. 21:32
6/6 anonim válasza:
persze:)minden zenekarnál vannak hülyeségek...le kell ülni,és megbeszélni...ha nem megy,ütni,ha nem segít,bomlasztani:D:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!