Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Volt valaha zenekarod?

Volt valaha zenekarod?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt a nevük, hány évig tartott, adtatok-e koncertet és te milyen szerepet töltöttél benne (gitáros, dobos, énekes, hegedűs, stb..)
2010. jan. 2. 09:43
 1/7 Thurston ***** válasza:
74%

A nevüket nem fogom leírni, mivel jobb szeretném megőrizni anonimitásomat.

Egy soproni szimfónikus death-doom bandában énekelek (hörgök) és dalszerzőként tevékenykedem. Egy prog-death bandában énekelek (tisztán és hörögve egyaránt), gitározok, és szintén én írom a dalokat.

Aztán ha ezt lehet zenekarnak nevezni, akkor van két egyszemélyes projectem is. Az egyik egy elektronikus téma, konkrétan dark ambient, a másikban pedig feldolgozásokat játszok, ahol minden hangszert (meg az éneket is) én játszok fel: Opeth, Pain of Salvation, Persefone, meg ilyesmik.

2010. jan. 2. 12:30
 2/7 Thurston ***** válasza:
70%

Ja, volt még pár kérdésed.

A szimfónikus csapattal elég sűrűn adunk koncerteket, főleg külföldön. Ez a banda mellesleg öt éve létezik.

A progresszív cucc közel négy éves, de ebben a műfajban elég nehéz összerakni egy korrekt koncertanyagot, tehát ezzel még nem voltak fellépések.

Az ambient projectemmel nagyritkán fellépek, ezzel is főként külföldön (eddig kétszer Finnországban, háromszor Japánban és egyszer az USA-ban, itthon nem vevők rá annyira), ezekhez a fellépésekhez egy gitárt, két lapotpot, és egy szintetizátort szoktma használni.

A másik, feldolgozásokat játszó dologgal meg ugyen em megoldható a fellépés, tekintve, hogy nem tudok egyszerre öt-hat hangszert megszólaltatni. :I

2010. jan. 2. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem játszom zenekarban, de szerintem az anonimitásod azzal, hogy "egy soproni szimfónikus death-doom bandában énekelek" némileg leszűkíti a kört az ilyen bandák között XD
2010. jan. 5. 15:07
 4/7 Thurston ***** válasza:
100%
Igen, direkt azért mondtam. Így azért be leleht lőni valamelyest, de mégsincs semmi biztos info. D:
2010. jan. 5. 15:58
 5/7 Thurston ***** válasza:
Legalábbis én csak négy ilyen bandát ismerek.
2010. jan. 5. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:

nem csak ,hogy volt, még van is :P

jelenleg a one Peace basszusgitárosa vok :P

és több bandában kisegítek ha hiányzik a basszeross :P

2010. jan. 5. 22:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Direkt voltként tettem fel a kérdést, mert nem ilyen mai szörnyűséges zenekarokra voltam kíváncsi (az első hosszas, kimerítő válaszán nevetnem kellett- bocs), hanem régi, pár hétig-hónapig működő, kevés ember körében ismert együttesek érdekeltek volna, akiknek felvételeik sem készültek, max egy kazettára. De sejthető volt, hogy itt ilyenek nem nagyon fordulnak meg..

23L

2010. jan. 6. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!