Mi a véleményetek a Soundsation DG120 e-a gitárról? Vmi Személyes véleményeket írnátok?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket csak személyes tapasztalatokat, ne olyat h olvastam, hallottam, h ..... .... ..
erről van szó:
2011. márc. 20. 21:05
1/2 Daweee000 válasza:
Szerintem nem sok mindenkit fogsz itt találni, akinek konkrétan ez a gitárja van, így hát általánosságban beszélek: Egyrészt a Soundstation nem egy elit márka, ebben az árfekvésben pláne elektronikával, nem nézek ki belőle sok jót... Viszont gondolom csak otthonra kell (ha komolyabb céljaid lennének, gondolom feljebb nézelődnél) akkor tök fölösleges az elektro-akusztikus, az csak annyira jó hogy ki lehet hangosítani (koncert és egyebek esetére) egyébként ugyan az mint egy sima akusztikus gitár, szóval amíg nem játszol nagyközönség előtt, tökéletes egy sima is, azon belül a Cortokat ajánlanám, például ezt: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
de az a helyzet h vannak külön olyan számok amikhez nekem szükségem van arra a kivágott részre alul
úgyh sztem ez megmarad... vmi negatív vélemény esetleg?
2011. márc. 21. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!