Mi a véleményetek azokról, akik kiteszik ide a verseiket, és krtikát, véleményeket krnek róla? És általában a versekről?
Szeretem a verseket, én is írogatok, de ide biztos nem tenném ki - az értő közönségnek teszem csak fel őket :)
A véleményem: ha jó, akkor jó, ha nem, akkor nem. Az alkotóról meg nem lehet véleményem, mert nem ismerem. A kérdések célja, hogy független emberek válaszát is megkapják, akik biztos, hogy őszintén megmondják a véleményüket.
1./ Ugyanolyan normális emberek, mint akik mást kérdeznek, más témakörről!
2./ Verse válogatja... Mint a ismert költők esetében. A nagyok is írtak/ írnak fércműveket! Tehát előbb el kell olvasni, aztán jöhet a kritika. Hacsak nem kritikán aluli a nagy mű...
Szerencsére nem kötelező mindenre válaszolni :), így aki akarja, figyelmen kívül hagyhatja őket. Vannak olyan kérdések, amik sokkal jobban zavarnak, mint amikor valaki a farkáról rak fel képet és arról kér véleményt... na ott már tényleg gondok vannak. :D
A verseket meg szeretem, tini koromban én is írogattam, van is fönn a neten néhány, de sajnos nem adhatok linket, mert akkor elárulnám, ki vagyok. :D Volt egy amatőr versírói közösségünk, és oda töltöttük fel meg véleményeztük egymás műveit, szerintem az ilyesmi sokkal jobb keretet ad az egésznek, mint hogy valaki ide pakolja fel és várja az elismerést.
Ha szereted a verseket lépj be a Poet.hu oldalra. regisztráció után ide felteheted a verseidet.
Ha kiteszik biztos elfogadható, és más is véleményezi. próbáld ki bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!