Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is ezért van...

Szerintetek is ezért van ekkora skinhead-punk ellentét? (Részleteket lásd lennt)

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik "csak" politikai, nézet beli ellentétek vannak, sajnos őket ki kell ábrándítanom. A kopaszok és a tarajosok közt sokkal nagyobb az ellentét, az életmód beli különbség, amíg a skinhead dolgozik (vagy szeretne) addig a punk kerüli a munkát, amíg a skin hétvégén összejön a bajtársaival és ekkor felönt a garatra (kivéve streight edge) addig a punk napi szinten piál, drogozik, a skin okkal verekszik, a punk a balhé kedvéért csinálja a fesztivál (anarchiát), amíg a kopasz tiszta ruhában jár addig a punknál ez nem mérvadó, a skin tiszteli a nemzettársait, a punk leszar mindenkit. Persze vannak kivételek, de az már nem punk és nem skin, hanem divatmajom aki úgy öltözik.
2011. márc. 8. 18:05
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szerintem nincs semmilyen ellentét a Skinhead-ek és a Punk-ok között. Én magam is Punk vagyok és nagyon sok Skin barátom van, nagy részt még a neonácikkal is ki tudok jönni.

És emberek... a skinhead-ekből lettek a punkok. Miért lenne köztük balhé?

2015. okt. 18. 20:15
 12/14 anonim válasza:

1. Szegeden van egy rocker társaság, és skinheadek és punkok is, és semmi bajuk nincs egymással, sőt jó barátok

2. a legjobb barátom egy punk gyerek (16 éves), az apjának dolgozik (tehát nem munkakerülő, mint ahogy azt a punkokról állítod), az iskolát leszarja, nem iszik hanem vedel, állítólag régen füvezett is de sok ember közül őt tartom a legértelmesebbnek,a piáról meg a fűről pedig pedig a véleményem az hogy magánügy

3. skinheadek között is van olyan aki az életet nem érdemli meg (bár szerintem az igazi skinheadek egyáltalán nem egy szinten vannak a cigányokkal hanem 2000 méterrel fölöttük)

2016. ápr. 19. 20:04
 13/14 anonim válasza:

Jomagam is punk vagyok.. Es mar ne is haragudj de kicsiket el vagy tevedve :)

Az teny hogy vannak ilyenek... De egy punk is szeretheti a hazajat, akarcsak en..

21 eves vagyok, 5-6 eves korom ota punk vagyok, es annak is vallom magam! Semlegesek a politikai nezeteim.. Es egy punk is dolgozhat!!!

21 evesen, tarajjal jarok oltonyben dolgozni, (penzugyi tanacsado vagyok) es elfogadnak az emberek, es nem aztmondjak h ez egy kocsog munkakerulo punk.. De nemam.. 21 eves letemre, van sajat lakasom, autom, es minden amire szugsegem van, es mar a csaladalapitason gondolkozok!

2016. júl. 28. 17:32
 14/14 tomi780 válasza:
36%
Én skinhead vagyok,és vannak Punk ismerőseim.Megnéztem az összes előttem levő hozzá szólásokat,hát szakadtam a röhögéstől hogy ilyeneket gondolnak rólunk.Főleg azon szakadtam hogy szembe jön velem egy színes bőrű,és agyonverem.Meg a bajtársaimat ott hagyom a szarban.Látszik hatott sok emberen az agymosás. :'D Punk ismerőseim nekem is vannak.Egyik drogozik,másik a mája miatt fog megdögleni,harmadik meg homokos szó szerint.Nagy baromság hogy a Punkok a Skinheadekből lettek.Ez egy nagy HAZUGSÁG!Láttam írták neked egyik kommentben az egyik punkocska hogy Oi.Punk Oi kifejezést soha a büdös életben nem használ.Azok használják akik nem tudják mi a különbség a Skin és a Punk között.Keveri tehát a kettőt.Oi az Skinhead kifejezés.Punk csak magára gondol,és szarik a világra.A skinhead a végsőkig küzd faja,országa fennmaradása érdekében.És ok nélkül nem megy el balhézni a Skinhead.Ha a cigányok belénk kötnek,még szép hogy agyon tapossuk a férgeket.Politikai nézet meg más dolog megint.Mi rengetegen vagyunk ebben a városban ahol élek,mi Skinheadek.Dolgozunk,érettségi stb.Hétvégenként kimegyünk koncertre.Iszogatunk elvagyunk.És ez a szín tiszta igazság.Nem kell azonnal azt hinni a Skinheadekre hogy gonosz emberek.Háború esetén,kíváncsi lennék hány Punk fogna fegyvert,és hány Skinhead.A Punkok egy teljesen Skinheadtől eltérő kultúrában él.Aki azt mondja hogy hasonlít a kettő stb,az nem tud semmit se,csupán egy divatmajom. :)
2016. okt. 18. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!