Lehet még valaha szép hangom?
Nem tudom, hogy a zenei hallásoddal van-e baj, vagy csak a mutálás miatt nem megy az éneklés, de még bármi lehet.
Zeneiskolába járok, és hallottam már olyanról, hogy valakinek teljesen botfüle volt, de megtanult "agyból" énekelni. Tulajdonképpen megtanult "hallani". Ez így fura, de remélem érted... :)
Magától 100%, hogy nem.
Megtanulni meg lehet.
Nekem van egy barátom, aki nagyon sikeresen tanít amatőröket énekelni pár alkalmas tanfolyamon, de ha jól tudom, dvd-t is csinált, amivel otthon magadtól is meg tudsz tanulni valamennyire. Azért valamennyire, mert magadat nem úgy hallod, ahogy más, és szakember meg tudja mondani, hogy mit csinálsz rosszul, te magad meg nem, szóval jobb, ha visszajelzés is van.
www.hangdala.hu
Az, hogy 30 éves korodik változik a hangod, az így nem igaz. Mutálás után magától nem változik, ha tanulsz énekelni, akkor viszont bőven 30 felett is változik.
egy énekes lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!