Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik Ikont kedveled jobban?

Melyik Ikont kedveled jobban?

Figyelt kérdés

2010 MTV Icon:

Nagy Feró vagy Kovács Ákos?

2011. febr. 19. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagy Feró:)
2011. febr. 19. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha lehet indokoljátok :)
2011. febr. 19. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Nyilván Ákost:D Nagy Ferót, mint embert sem kedvelem, és a zenéjét sem, max egy-két számát. (mármint Beatrice számokra gondolok.)

Ákost értékelem, mint embert - bár valóban, néha kicsit nagyképűnek tűnik, de amúgy tényleg nagyon jófej -, és a zenéjét is nagyon szeretem.

Nem sodródik az árral, nem lett tipikus sztár, és nem adta el magét a médiának, mint Nagy Feró. És pláne nem oylan primitív. De nem akarok senkit megbántani, ez csak az én véleményem.

2011. febr. 24. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:
1-1:D
2011. febr. 24. 16:54
 5/9 Thurston ***** válasza:

Egyiküket sem bírom igazán, de az Ákosnál szerintem jobbak voltak a feldolgozások.

(Egyébként nem igazán vágom, hogy ki miféle nagyképűséget tud felfedezni Ákosban. Mert még ha nem is különösebben bírom, azt soha nem értettem, amikro a nagyképűségéről van szó.)

2011. febr. 24. 17:06
 6/9 Kérdés.Özön ***** válasza:
Szeintem ...Feró neki sokkal jobban be jönnek a számai !!!meg öö egy star -csilllag de az Ákos huu azt nagyon nem birom .az undi eggy dög!!!! :D Feróó a stár
2011. febr. 24. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
nagy feróó :D
2011. febr. 24. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
utsó előtti, tanulj meg írni, aztán dögözzél le másokat, mert az ilyen hozzászólásoktól kaparom a falat!
2011. febr. 24. 17:45
 9/9 Kérdés.Özön ***** válasza:
te utsóóó én nem figyeltem a helyes ...helytelen n irást nem is érdekel de nincs ojan bot fülem mint neked mert ebböl azt lehet le venni h neked az ákos jön be aki eggy nagy szar.....remélem ez igy máá helyess
2011. febr. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!