Melyik zenekiadó előadóit kedveled jobban? Universal vagy Sony? Melyik ér többet (Melyik keres többet? )
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 18:29
1/9 A kérdező kommentje:
mármint melyik kiadó keres többet? a sonynak ugye ottvan britney,michael stbstb...universalnak meg gaga szoval..:/
2011. márc. 29. 18:37
2/9 A kérdező kommentje:
és a sony ér többet nem?egy csomó cuccuk van meg universal pictures még van,de nem gyárt az universal kamerákat,fénygépeket,monitorokat tvket,stbbbbb.
2011. márc. 29. 18:56
3/9 anonim válasza:
A kedvenceim többsége a Sony-nál van,de meg lehet nézni ,hogy milyen promot kap Gaga a kiadójától és milyet Britney vagy Adam Lambert. Szóval ha azt nézzük ,akkor a sony-val vannak gondok. DE gondolom többet keres. Ehhez nem értek :D
4/9 A kérdező kommentje:
sztem nem gaz h nem promozzak tul az eloadoikat elobb utobb gaga sztem azert fog erdekeltseget vesziteni mert mar tul tul tul sok!
2011. márc. 29. 20:07
5/9 A kérdező kommentje:
persze ez csak ez EN velemenyem:)
2011. márc. 29. 20:08
6/9 A kérdező kommentje:
ajj nemigaz h senkise ir:D beszélgethetnékem van,irjatook!:D
2011. márc. 29. 20:13
7/9 anonim válasza:
Hát Adam promoját nagyon hiányolom...igaz néha azt kívánom, bár visszatérhetnénk azokra az időkre, amikor még nem ismerte ennyi kislány akiknek annyiból áll a rajongásuk hogy "jajj de cuki ez az Adam,hatalmas rajongója vagyok, de igazából fogalmam sincs ki ő és mit csinál..."
Vagy amikor még a tinimagazinok, és az olyan tiniknek való csatornák, mint a Viva nem terjesztettek róla böszmeségeket...:
Viszont úgy gondolom, több promót érdemel, mert ő tehetséges, és egy jó előadó!
8/9 anonim válasza:
Első vagyok ,kedves kérdező és igazán köszönöm a "senki" minősítést. :)
9/9 A kérdező kommentje:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:D költői tulzás volt neharagudj! :/:DD<333
te vagy számomra a MINDEN4!<3
2011. márc. 30. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!