Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kb mennyibe fog kerülni egy...

Kb mennyibe fog kerülni egy gitárkábel?

Figyelt kérdés
Van rá 5.000 Ft-om. Nyilván kábelből se mindegy, hogy miylet vesz az ember. Van valami konkrét márka, vagy elég ha úgy kérek az eladótól, hogy van rá 5.000Ft-om és akkor úgy adjon, hogy abban az árban a legjobbat?
2011. febr. 17. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Márkák között tényleg nincs olyan komoly különbség, és ötezer forintért már bőven jó kábeleket adnak. SZóval csak szimplán mondd meg, hogy ötezerér' kérsz egy kábelt.
2011. febr. 17. 18:39
 2/7 Daweee000 ***** válasza:
1-2K-ból kijön egy 3 méteres. amúgy milyen hosszú kell? Otthonra 3m-nél hosszabb nem szükséges.
2011. febr. 17. 18:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Jaja itthonra kell. Csak azért mert néztem egy két hangszeres oldalon kábelt aztán volt ott kábel 2.000-ért meg 10.000-ért is, ebben gondoltam nem csak a méret van, hanem az, hogy menyire zajmentes, vagy hogy esetleg amolyan beépített hangtompítós technológiájú a cucc (bár ez annyira nem lényeges)

Vannak kábelekhez is ügyes dolgok, csak azt nem tudom, hogy mégis mit érdemes, de lényegében tényleg csak itthonra kell.

2011. febr. 17. 18:48
 4/7 Daweee000 ***** válasza:
Szerintem nem érdemes túl sokat áldozni rá, nem tud annyival többet a 10ezres kábel mint a 2ezres, otthonra úgysem kell árvíz-földrengés és tűzállónak lennie...
2011. febr. 17. 18:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Peersze. Egyértelmű, nem is áldoznék azért senki sem sz@arja a pénzt, ez egyértelmű. Csak végül is a kábelekhez (egyéb apró dolgok mellett ^^) annyira nem értek, aztán jó volt feltenni a kérdéseket. Köszi a válaszokat !
2011. febr. 17. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hülyeség. A kábel pont azon dolgok közé tartozik, amire baromira megéri áldozni. Például egy 1500 és egy 5000 forinto kábl között már tisztán hallható a minőségbeli különbség bárki számára.
2011. febr. 17. 19:09
 7/7 A kérdező kommentje:

hmm.. na most akkor XD

Na mindegy, holnap elmegyek a boltba, aztán ha 5k-ért szimpatikus árut tud mutatni akkor örülni fogok, ha meg nem akkor veszek egy ilyet: [link]

2011. febr. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!