Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tetszenek nektek a motani zenék?

Tetszenek nektek a motani zenék?

Figyelt kérdés
Nekem egyáltalán nem főleg amikor nő énekel az az utólag kiszépített hang meg közben a tuc-tuc zene szóval a mostani zenék nekem nagyon nem tetszenek, jöhetnek a leszólások beszólások de ez csak az én vélemények, a tiétek?
2011. febr. 17. 18:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Nekem csak a 90-es évektől lefelé jönnek be csak a számok nagyrésze
2011. febr. 17. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ritka manapság a jó előadó,mert már szinte bárki lehet énekes,a sok autotune... De azért akad még olyan aki művész és nem csak divatáru...

Igazából Adam Lambert az a mai zenészek közül akit maximálisan elismerek és tisztelek. Nem javítják szét a hangját,mindig élőben énekel,a zenéi nem tuc-tuc stb.

Nők közül Lady GaGA zenéjét szeretem ,mert ugyan a számai eléggé megcsináltak,de élőben is tud énekelni.

Aztán még Katy Perry és Kesha akik nem tudnak énekelni,semmi hangjuk ,de a zenéik fülbemászóak.

Ezzel csak azt akarom mondani ,hogy bár én is nagyra értékelem a tehetséget (többre mint bármit,egy előadónál),de nem mindig ez számít. Mármint én úgy vagyok vele,hogy ha megtetszik egy szám akkor az tetszik.

Mondjuk a gépzenét nem tudom elviselni,de rock,pop műfajban még akad olyan előadó akivel érdemes foglalkozni szerintem.:)

2011. febr. 17. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:

13/F ebből biztos arra gondoltok , hogy "Igen" :D

de nem . nekem sem nagyon tetszenek a mostaniak . ha pl.: olyanokra gondolsz mint ami vivatv-n is szólnak (kesha , shakira , sp ...?) na azok tényleg nem jók .

meg az ilyen disco zenék .

ami mostani és tetszik :

skillet

kárpátia

paramore

chlidren of distance ( de ezt már mostaninak veszitek szerintem)

90 éveseket meg szinte nem is hallotam még ...

régiből tetszik :

http://www.youtube.com/watch?v=R-fJ9ROrW08

mást meg nem is ismerek (a delhussa gijon - fehér galambon kívül ... mamámnak ezt kell bekapcsolni :D) , szóval ...

2011. febr. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!