A dobolást már késő elkezdeni?
Nagyon megtetszett a dobolás,viszont már 14 éves vagyok...késő már elkezdeni,vagy még nem?
És ha nem,mennyibe fáj nekem valami normális dobkészlet??
Sajnos már késő, mivel csak 13,5434 éves korig lehet elkezdeni dobolni!
Komolyra fordítva a szót: még 30 éves kor felett is tanulnak sokan különböző hangszereken játszani, sose késő! És ha normális dobfelszerelést akarsz, 100 ezer alatt ne is nézelődj!
Asszem én is akkor kezdtem. Most vagyok 19 és mások véleménye szerint, elég jól csinálom. Egyáltalán nicns késő.
Én annó 80.000-ért vettem az első cuccomat, használtan, de a mai napig azt nyúzom. persze azóta átesett kisebb nagyobb változásokon.
70-80 -között már kapsz egy alapot, amivel érdemes lehet elindulni. Újjonann 120 körül. Viszont ha elektromos dobban gondolkodsz, akkor a már kicsit is élvezhetőek, olyan 160 körül mozognak. Ha ilyet veszel, akkor csakis hálóbőröset.
Remélem segítettem.
Hova valósi vagy?
Mert ha komolyan szeretnél elkezdeni dobolni tanulni, tudok ajánlani egy tanárt, aki segítene neked. /Pest megye/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!